• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Specialist

Mango Mobility is de scootmobiel specialist van Nederland. Wat kenmerkt een scootmobiel specialist? Een scootmobiel specialist heeft winkels door heel Nederland en bewijst jarenlange ervaring in het verkopen van uiteenlopende modellen. Het is daarnaast belangrijk dat u zich als klant begrepen voelt en dat ernaar uw wensen wordt geluisterd.

Service bij Mango Mobility, specialist in scootmobielen

Bij Mango Mobility staan klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Daar wordt door Mango Mobility op verschillende manieren uiting aan gegeven. Het belangrijkste vinden we als scootmobiel specialist dat u weet waarnaar u op zoek bent. Scootmobielen bestaan er immers in honderden soorten en maten. En elke scootmobiel heeft specifieke voordelen. De ene klant is op zoek naar een scootmobiel die een grote actieradius heeft en een extra vering, de andere klant is op zoek naar een scootmobiel die alleen voor gebruik binnenshuis is. Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk voordelen combineren in een scootmobiel. En omdat we als scootmobiel specialist ruime ervaring hebben in het adviseren van nieuwe klanten, doen we dit ook graag bij u. Wanneer u zich georiënteerd heeft, is een volgende  stap het doen van een proefrit op een scootmobiel die u samen met ons heeft geselecteerd. Een proefrit maken kan bij een van onze winkels door heel Nederland. Maar omdat we onze klant zoveel mogelijk tegemoet komen, hebben we een aantal demonstratiebussen ingezet die de scootmobiel bij u aan huis brengt, zodat u deze thuis kunt uitproberen. Zo weet u direct of de scootmobiel vertrouwd voelt in uw eigen omgeving. Een ander uniek aspect van de scootmobiel specialist is de Mango Mobility service nadat u een scootmobiel gekocht heeft. Wij vinden het erg belangrijk om de scootmobiel van goed onderhoud te voorzien. Daarvoor zijn er gekwalificeerde onderhoudsmonteurs aangenomen die dit voor u kunnen doen. Bovendien biedt Mango Mobility een 24-uurs pechhulp aan, mocht het voorkomen dat u onderweg pech heeft. We zorgen er als scootmobielspecialist voor dat u weer verder kunt en altijd optimaal gemak en ultieme mobiliteit ervaart met uw scootmobiel.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Elektrische rolstoelen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!