• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische scooters
Elektrische step voor volwassenen 
 

Elektrische step voor volwassenen

De step kent u misschien nog uit uw kindertijd. Het was leuk speelgoed om mee door de buurt te rijden, maar toen de jaren vorderden werd u er te groot voor. Of toch niet?
Tijden veranderen, ook voor de step. Met de introductie van de elektrische step is een heuse variant op de markt gekomen voor volwassenen. Zowel voor gebruik in de stad als in de natuur is deze step uw trouwe metgezel.

De elektrische step in de praktijk

Een elektrische step biedt een groot gebruiksgemak. Een voordeel is bijvoorbeeld de gemakkelijke opstap, wat hem toegankelijk maakt voor minder validen. Daarbij is hij in een handomdraai op te vouwen, zodat hij mee kan in de auto, de trein of op vakantie. Aangekomen op bestemming kunt u direct op pad. De uitgebreide verstelmogelijkheden maken de step tevens zeer geschikt voor volwassenen. Ook zonder rijbewijs! Hij wordt officieel gezien als een snorfiets, waardoor u voor de elektrische step geen rijbewijs nodig hebt. Dat betekent trouwens niet dat hij langzaam is; met een maximumsnelheid van 25 tot wel 30 km/h doet deze tweewieler nauwelijks onder voor de gemiddelde elektrische scooter.

Onderweg ervaart u goed het gebruiksgemak van deze wendbare step. Met dank aan de vering en luchtbanden worden oneffenheden in de weg keurig gedempt. De veiligheid van uw rit wordt gegarandeerd door twee solide schijfremmen en de aangebrachte noodrem. Sommige modellen zijn daarbij ook uitgerust met een comfortabel zadel.
De elektrische aandrijving van de step maakt u een graag geziene gast, want hij is stil, schoon en duurzaam. En met de lithium-accu komt u 25 tot wel 40 kilometer ver. Is de accu na aankomst op bestemming leeg, dan herlaadt u hem eenvoudig aan het stopcontact. Binnen twee uur is hij dan weer klaar voor de volgende rit.

Tip: Werkt u in een groot gebouw? De elektrische step is zeer wendbaar en is daardoor ook binnen te gebruiken. Hij brengt u dus graag naar al uw collega's. 

Elektrische step van Mango

Mango heeft diverse elektrische steps in het assortiment. Met modellen van het merk S2 en City step kunnen volwassenen kiezen voor die step die bij uw gebruik past. Kom langs bij een van onze vestigingen voor advies op maat. Wilt u weleens ervaren hoe het is om op zo'n hippe step te rijden? Kom dan langs voor een vrijblijvende proefrit.

 

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische steps of bekijk ook eens:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrisch rijden?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

Alle elektrische steps

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!