• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Rotterdam

Scootmobiel Rotterdam

De scootmobiel wordt ook in Rotterdam steeds populairder. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de scootmobiel op een eenvoudige en effectieve manier mensen die slecht ter been zijn mobiel houdt. Bovendien is de scootmobiel een schoon alternatief voor gemotoriseerd vervoer. De scootmobiel heeft immers een elektromotor, en stoot daarom geen uitlaatgassen uit. Bovendien beweegt de scootmobiel zich vrijwel geruisluis voort. Zo draagt u met de scootmobiel bij aan een schoner en stiller Rotterdam. 

De scootmobiel heeft nog meer voordelen. Zo mag u met de scootmobiel in Rotterdam niet alleen op het fietspad, maar ook gewoon op de stoep rijden. Op deze manier kunt u zich op een veilige en snelle manier door Rotterdam bewegen. Bovendien hoeft u geen speciale parkeerplek te vinden, wat in Rotterdam nogal eens een uitdaging kan zijn – u mag uw scootmobiel namelijk gewoon op de stoep parkeren. Zo wordt het aanzienlijk eenvoudiger om bijvoorbeeld even naar de winkel te gaan. Met de scootmobiel zult u ervaren dat u zich weer snel en onafhankelijk kunt bewegen – met een scootmobiel heeft u uw vrijheid weer terug! 

Bent u in Rotterdam op zoek naar een scootmobiel. Dan bent u bij Mango Rotterdam aan het juiste adres! Mango is gespecialiseerd in elektrisch vervoer, en kan u daarom alles vertellen over de scootmobiel. Sterker nog, Mango Rotterdam heeft het grootste assortiment in scootmobielen. Daarom kunnen wij u garanderen dat wij voor u een geschikt scootmobiel in ons assortiment hebben. In onze winkel kunt u elk scootmobiel uitproberen – zo kunt u zelf ervaren welk scootmobiel bij u past. Kunt u niet naar onze winkel in Rotterdam komen? Dan komen wij graag met onze mobiele showroom bij u langs. Een van onze mobiliteitsadviseurs kijkt dan samen met u welk scootmobiel voor u de beste keuze is. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de Scootmobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!