• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Rotterdam

Scootmobiel Rotterdam

De scootmobiel wordt ook in Rotterdam steeds populairder. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de scootmobiel op een eenvoudige en effectieve manier mensen die slecht ter been zijn mobiel houdt. Bovendien is de scootmobiel een schoon alternatief voor gemotoriseerd vervoer. De scootmobiel heeft immers een elektromotor, en stoot daarom geen uitlaatgassen uit. Bovendien beweegt de scootmobiel zich vrijwel geruisluis voort. Zo draagt u met de scootmobiel bij aan een schoner en stiller Rotterdam. 

De scootmobiel heeft nog meer voordelen. Zo mag u met de scootmobiel in Rotterdam niet alleen op het fietspad, maar ook gewoon op de stoep rijden. Op deze manier kunt u zich op een veilige en snelle manier door Rotterdam bewegen. Bovendien hoeft u geen speciale parkeerplek te vinden, wat in Rotterdam nogal eens een uitdaging kan zijn – u mag uw scootmobiel namelijk gewoon op de stoep parkeren. Zo wordt het aanzienlijk eenvoudiger om bijvoorbeeld even naar de winkel te gaan. Met de scootmobiel zult u ervaren dat u zich weer snel en onafhankelijk kunt bewegen – met een scootmobiel heeft u uw vrijheid weer terug! 

Bent u in Rotterdam op zoek naar een scootmobiel. Dan bent u bij Mango Rotterdam aan het juiste adres! Mango is gespecialiseerd in elektrisch vervoer, en kan u daarom alles vertellen over de scootmobiel. Sterker nog, Mango Rotterdam heeft het grootste assortiment in scootmobielen. Daarom kunnen wij u garanderen dat wij voor u een geschikt scootmobiel in ons assortiment hebben. In onze winkel kunt u elk scootmobiel uitproberen – zo kunt u zelf ervaren welk scootmobiel bij u past. Kunt u niet naar onze winkel in Rotterdam komen? Dan komen wij graag met onze mobiele showroom bij u langs. Een van onze mobiliteitsadviseurs kijkt dan samen met u welk scootmobiel voor u de beste keuze is. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de Scootmobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!