• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Roermond

Scootmobiel Roermond

Woont u in of rondom Roermond en wilt u graag deze prachtige stad zelfstandig bezoeken, maar lukt dat niet vanwege een beperkte mobiliteit? Dan is een scootmobiel in Roermond echt iets voor u. Bij Mango hebben we het grootste assortiment op dit gebied voor u klaarstaan om het juiste vervoersmiddel te vinden dat volledig op uw wensen aansluit. Een groot voordeel van een eigen scootmobiel is dat u volledig onafhankelijk op pad kunt gaan, wanneer en waar u maar wilt. Zeker in een stad als Roermond is het erg handig als u in de meeste plekken zo terecht kunt en geen parkeerplaats nodig hebt. Er is zoveel te zien en te doen, het zou zonde zijn om die ervaringen te moeten laten liggen. Wat kan een scootmobiel in Roermond voor uw leven betekenen?

Waar kan ik heen met mijn scootmobiel in Roermond?

Roermond is een stad met een rijk verleden. Zo was ze in de middeleeuwen een Hanzestad en zeer groot in de handel. Doordat ze een van de vier hoofdsteden was van het oude Hertogdom Gelre, staat Roermond nog steeds als belangrijke stad in de geschiedenis. De rijke historie is nog steeds goed te zien dankzij het beschermde stadsgezicht. Ontdek bijvoorbeeld de vele monumenten zoals de Munsterkerk, de Rattentoren, het historische stadhuis aan de Markt, de Cattentoren en nog veel meer. De Munsterkerk is een kruisbasiliek die in de dertiende eeuw gebouwd is in de Romaanse bouwstijl. De Rattentoren en de Cattentoren zijn overblijfselen van de stadsversterking die in de achttiende eeuw werd gesloopt. Het stadhuis heeft een klokkenspel met prachtige draaiende beelden. Al deze en meer bezienswaardigheden kunt u zelfstandig bezoeken met een scootmobiel in Roermond. Mis deze unieke kans niet en ontdek de vele voordelen die Mango te bieden heeft.

Wat zijn de voordelen van Mango?

Bij Mango bent u verzekerd van specialistische begeleiding op hoog niveau. Wij zijn allen zeer ervaren medewerkers en kennen alle ins en outs op het gebied van de scootmobiel. Met behulp van onze mobiele showroom komen we graag bij u langs om u vanuit het comfort van uw eigen woning te helpen de scootmobiel in Roermond te vinden die bij u past. Uw wensen staan centraal en doordat we het grootste assortiment van heel Nederland hebben, kunnen we hier altijd aan voldoen. Neem een kijkje op onze gebruiksvriendelijke website en bel voor een gratis en vrijblijvend advies.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over scootmobielen bij u in de buurt:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!