• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel opvouwbaar

Scootmobiel opvouwbaar

Mango Mobility is de mobiliteitsspecialist van Nederland. Bij Mango Mobility kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar elektrisch vervoer waarmee u gemakkelijk de deur uitkunt zonder fysieke last te ervaren. Met een scootmobiel wordt u weer mobiel en trekt u er gemakkelijk zelfstandig op uit. Dankzij de scootmobiel hoeft u niet afhankelijk te zijn van mensen om u heen om boodschappen te kunnen doen of sociale contacten te onderhouden. Met de scootmobiel opvouwbaar wordt dit nog gemakkelijker. De scootmobiel&nbsp is opvouwbaar en is immers gemakkelijk in te klappen, waardoor deze in de kofferbak van de auto past. Zo kunt u op vakantie of een dagje weg zonder uw vertrouwde scootmobiel achter te laten. De scootmobiel opvouwbaar kunt u waar dan ook gebruiken en dat maakt dat u zonder ongemak geniet van uw bewegingsvrijheid.

Gemak van een scootmobiel opvouwbaar

De scootmobiel opvouwbaar is zeer gemakkelijk in gebruik. Bij het ontwerp van de scootmobiel opvouwbaar is rekening gehouden met het feit dat de scootmobiel opvouwbaar moet zijn zonder dat het u veel moeite kost. Daarom is de scootmobiel opvouwbaar lichtgewicht, zodat deze gemakkelijk op te tillen is. Natuurlijk doet het lichtgewicht van de scootmobiel opvouwbaar geen afbreuk aan de waarborg van veiligheid en stevigheid. De scootmobielen van Mango Mobility staan voor kwaliteit en duurzaamheid en voldoen aan de hoogste eisen. Een ander voordeel van de scootmobiel&nbsp opvouwbaar is dat u deze thuis ook makkelijk kan opbergen. Wanneer uw ruimte in huis beperkt is, is een scootmobiel opvouwbaar een aanwinst. U klapt hem eenvoudig in en bergt hem op en haalt hem tevoorschijn wanneer u hem nodig heeft.

Scootmobiel opvouwbaar uitproberen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de scootmobiel opvouwbaar? Probeer hem dan eens thuis uit. Er rijden demonstratiebussen van Mango Mobility door heel Nederland die graag met de scootmobiel opvouwbaar langskomt om hem door u te laten uitproberen. Zo kunt u de scootmobiel opvouwbaar testen in uw vertrouwde omgeving.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!