• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Maastricht

Scootmobiel Maastricht

Het is een heerlijke belevenis om rond te rijden met een scootmobiel in Maastricht. De hoofdstad van de provincie Limburg biedt veel om te zien en te doen en met een scootmobiel kunt u dit allemaal beleven. Een scootmobiel is een persoonsvoertuig op drie of vier wielen en biedt veel verschillende voordelen. Zo is het bijvoorbeeld erg handig om ermee zelfstandig op pad te kunnen gaan, ook al bent u slecht ter been. U kunt weer vrij en onafhankelijk van A naar B hiermee gaan. Hiernaast rijdt u vrijwel geluidloos rond en wordt er gebruik gemaakt van elektriciteit. Zo kunt u zich stil en schoon voortbewegen. Bij Mango bieden we scootmobielen aan van een zeer hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, zodat zoveel mogelijk mensen weer zelfstandig op pad kunnen gaan. Met behulp van onze 24 uur pech hulp service kunnen we u tevens altijd bijstaan mocht er iets mis gaan. De accu’s gaan gemiddeld ruim vijf jaar mee, zodat u er lang van kunt blijven genieten. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen gebruik maken van een scootmobiel in Maastricht.

Wat kan ik met mijn scootmobiel in Maastricht ontdekken?

Met de ruim 122.000 inwoners is er in Maastricht altijd wel iets te beleven. Doordat er meerdere kunstopleidingen te vinden zijn, staat de stad erom bekend als cultureel centrum te dienen. Er zijn daarom veel verschillende grotere en kleinere musea te bezoeken. Met een scootmobiel in Maastricht kunt u hier zo naar toe. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het Museum aan het Vrijthof over lokale historie, het Bonnefantenmuseum voor oude en hedendaagse kunst of de Museumkelder Derlon met vrij toegankelijke voorstellingen over Romeinse opgravingsresten. Doordat Maastricht een beschermd stadsgezicht heeft, zijn er veel natuurschone en cultuurhistorische plekken te vinden. Ga vooral ook op bezoek bij de Maas met de Sint-Servaasbrug, het Onze-Lieve-Vrouweplein, het Vrijthof en de bijzondere markt. Dit wordt allemaal mogelijk met een eigen scootmobiel in Maastricht.

Wat kan Mango voor mij betekenen?

U bent wellicht geïnteresseerd in een scootmobiel in Maastricht, maar weet niet goed waar u moet zoeken. Bij Mango kunt u gebruik maken van het grootste scootmobiel assortiment van Nederland. Er zit altijd wel iets bij dat bij uw wensen aansluit. Of u nu een kleine en wendbare of grote en snelle scootmobiel zoekt, bij ons kunt u het vinden. We helpen u graag verder met onze uitgebreide kennis en expertise over elk type scootmobiel. Met onze mobiele showroom komen we graag op bezoek, zodat u zelf de scootmobiel van uw keuze gewoon thuis kunt uitproberen. We stoppen niet voordat u helemaal tevreden bent. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken wat Mango voor u kan betekenen.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over scootmobielen bij u in de buurt:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!