• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Limburg

Scootmobiel limburg

De provincie Limburg is niet alleen prachtig, maar biedt ook vele leuke plaatsen om te bezoeken. Bent u echter slecht ter been? Geen nood, met een scootmobiel in Limburg wordt het weer mogelijk om te gaan en staan waar u maar wilt. Limburg heeft een duidelijke eigen identiteit, onder andere doordat er een eigen streektaal wordt gevoerd. Het voelt daardoor als een heel eigen plek om te wonen en op bezoek te gaan. U kunt er ontzettend veel beleven. Denk bijvoorbeeld aan de culturele bijzonderheden, zoals de kerkkoren, fanfares en harmonieorkesten. Limburg staat natuurlijk ook bekend om het grote vieren van carnaval. Versier uw eigen scootmobiel in Limburg met een leuk en passend thema en u kunt zoals nooit tevoren met iedereen mee feesten. Geniet ook van het jaarlijkse Limburgs Schuttersfeest of haal een heerlijke Limburgse vlaai op. Het zou zonde zijn om al deze ervaringen te moeten laten liggen. Maak daarom zeker gebruik van uw eigen scootmobiel in Limburg.

Waar vind ik een scootmobiel in Limburg van hoge kwaliteit?

Bij Mango kunt u gemakkelijk en snel terecht voor een scootmobiel in Limburg van een hoge kwaliteit en tegen een zeer betaalbare prijs. Wij zijn echte experts als het gaat om de scootmobiel en we helpen u graag een model te vinden dat helemaal op uw wensen aansluit. U kunt zelf alvast op de website een kijkje nemen om de scootmobielen met elkaar te vergelijken. En wanneer u ze zelf eens wilt uitproberen, dan komen we gewoon naar u toe. Met onze mobiele showroom kunt u vanuit het gemak van uw eigen woning de scootmobielen van uw keuze uitproberen. Het belangrijkste is dat u zelfstandig kunt gaan genieten van alles wat Limburg te bieden heeft. Wij helpen u hier graag bij.

Wat zijn mijn voordelen wanneer ik een scootmobiel in Limburg gebruik?

Het allergrootste voordeel van een scootmobiel in Limburg, is dat u zelfstandig van A naar B kunt gaan. U bepaalt wanneer u vertrekt, waar u heen gaat en hoe lang u daar blijft. Bij Mango hebben we het grootste assortiment van Nederland voor u klaar staan om de scootmobiel uit te kunnen kiezen die volledig aansluit op uw wensen. Bij ons vindt u scootmobielen voor binnen, buiten en modellen die opgevouwen kunnen worden. U heeft geen parkeerplaats nodig met een scootmobiel, dat is wel zo handig in Limburg. Hiernaast rijdt u vrijwel geluidloos en heeft u geen uitlaat nodig. Zo belast u het milieu niet en blijft het rustig in de omgeving. Ontdek zelf wat een scootmobiel voor uw leven kan betekenen en neem vandaag nog contact met ons op. We staan u graag te woord.

Informatiepakket aanvragen

Meer weten over scootmobiel rijden bij u in Limburg? Wij hebben pagina's over scootmobiel rijden in:

Maastricht Kerkrade Venray
Echt Scootmobiel Venlo Weert
Roermond Sittard Heerlen

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!