• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel lease

 

Scootmobiel-lease

De aanschaf van een scootmobiel kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Het kan echter ook gemakkelijker: bij Mango Rent huurt u al een scootmobiel vanaf € 1,95 per dag. U bent daarbij geheel ontzorgd tegen een overzichtelijk maandbedrag: pechhulp, all-riskverzekering en service en onderhoud worden voor u geregeld.

Operational lease

Een scootmobiel leasen door operational lease lijkt sterk op huren. Bij operational lease van een scootmobiel kan het contract meestal op korte termijn worden opgezegd. Als u kiest voor operational lease betekent dit dat u een vast bedrag per maand betaalt voor gebruik, onderhoud en reparaties. Zo weet u van tevoren dus precies wat u aan de lease van de scootmobiel kwijt bent en wordt u niet verrast door onvoorziene kosten.

Financial lease

De lease van een scootmobiel door middel van financial lease lijkt meer op huurkoop. Bij financial lease van een scootmobiel betaalt u de kosten voor onderhoud en reparatie zelf. Aan het einde van de looptijd mag u de scootmobiel tegen de boekwaarde overnemen. Met financial lease wordt u aan na afloop van het leasecontract dus eigenaar van de scootmobiel, zonder dat u aan het begin een grote investering hoeft te doen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de lease van een scootmobiel bij Mango Mobility? Kijk dan eens op www.mangorent.nl, of neem contact op met onze klantenservice via het het gratis telefoonnummer 0800-2002. U kunt natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels, waar onze mobiliteitsadviseurs voor u klaarstaan.

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!