• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel lease

 

Scootmobiel-lease

De aanschaf van een scootmobiel kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Het kan echter ook gemakkelijker: bij Mango Rent huurt u al een scootmobiel vanaf € 1,95 per dag. U bent daarbij geheel ontzorgd tegen een overzichtelijk maandbedrag: pechhulp, all-riskverzekering en service en onderhoud worden voor u geregeld.

Operational lease

Een scootmobiel leasen door operational lease lijkt sterk op huren. Bij operational lease van een scootmobiel kan het contract meestal op korte termijn worden opgezegd. Als u kiest voor operational lease betekent dit dat u een vast bedrag per maand betaalt voor gebruik, onderhoud en reparaties. Zo weet u van tevoren dus precies wat u aan de lease van de scootmobiel kwijt bent en wordt u niet verrast door onvoorziene kosten.

Financial lease

De lease van een scootmobiel door middel van financial lease lijkt meer op huurkoop. Bij financial lease van een scootmobiel betaalt u de kosten voor onderhoud en reparatie zelf. Aan het einde van de looptijd mag u de scootmobiel tegen de boekwaarde overnemen. Met financial lease wordt u aan na afloop van het leasecontract dus eigenaar van de scootmobiel, zonder dat u aan het begin een grote investering hoeft te doen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de lease van een scootmobiel bij Mango Mobility? Kijk dan eens op www.mangorent.nl, of neem contact op met onze klantenservice via het het gratis telefoonnummer 0800-2002. U kunt natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels, waar onze mobiliteitsadviseurs voor u klaarstaan.

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!