• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Kerkrade

Scootmobiel Kerkrade

Bent u slecht ter been en wilt u graag weer zelfstandig heen en weer kunnen gaan in Kerkrade? Dan is een scootmobiel de ideale oplossing voor u. Dit is een voertuig op drie of vier wielen dat sinds 2008 in Nederland wordt gebruikt. Er is de afgelopen jaren een enorme toename geweest in het aantal mensen dat er gebruik van maakt en dat heeft onder andere geleid tot het moderniseren van de scootmobiel tot het comfortabele hulpmiddel van vandaag de dag. Met een scootmobiel in Kerkrade kunt u gebruik maken van de rijbaan, het fietspad en trottoir. U kunt daardoor gemakkelijk overal komen waar u wilt. Zo kunt u supermarkten, musea, warenhuizen en meer gewoon bezoeken. En met de juiste belichting bent u ook in het donker goed te zien als u op pad gaat. Geniet van Kerkrade als nooit tevoren met uw eigen scootmobiel.

Waar kan ik naartoe met een eigen scootmobiel in Kerkrade?

Met een scootmobiel in Kerkrade kunt u ontzettend veel beleven. Ontdek bijvoorbeeld Kasteel Erenstein dat gebouwd is rond 1340 en in een prachtig natuurgebied ligt. Neem een kijkje bij de GaiaZOO dat in 2005 haar deuren opende en toegang geeft tot een thematisch dierenpark met de aarde als hoofdthema. Het Discovery Center Continium is zeker een bezoekje waard en laat u de geschiedenis zien van de industrie en de samenleving. Geniet ook van Parkstad Limburg Stadion dat van Roda JC Kerkrade is. Uiteraard mag het geweldige carnaval niet vergeten worden waar u op geheel eigen wijze aan mee kunt doen door uw scootmobiel te versieren in een passend thema. Ontdek hiernaast de vele musea en monumenten of pak een mooie voorstelling mee. Het Abdij Rolduc is hiernaast echt een bezoekje waard en is het grootste behouden kloostercomplex van Nederland. Waar u ook naar toe wilt en wat u ook wilt zien, met een scootmobiel in Kerkrade kan het.

Waarom Mango?

Wanneer u op zoek bent naar een scootmobiel in Kerkrade, dan bent u bij Mango aan het juiste adres. U kunt namelijk mee profiteren van een aantal mooie voordelen. Wij hebben een goede service als hoog speerpunt en stellen uw wensen centraal. U kunt in het grootste assortiment van Nederland kiezen uit elk soort scootmobiel dat bij u past. Wanneer u het uit wil proberen, komen we gewoon even langs. Met onze mobiele showroom staan we op het afgesproken tijdstip voor uw deur en geven we gelijk ons advies mee. Wij willen ervoor zorgen dat u weer zelfstandig voort kunt bewegen. Nieuwsgierig naar wat Mango voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog gratis en vrijblijvend contact op en we helpen u verder.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over scootmobielen bij u in de buurt:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!