• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Huren

Scootmobiel huren

De aanschaf van een scootmobiel kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Het kan echter ook gemakkelijker: bij Mango Rent huurt u al een scootmobiel vanaf € 1,95 per dag. U bent daarbij geheel ontzorgd tegen een overzichtelijk maandbedrag: pechhulp, all-riskverzekering en service en onderhoud worden voor u geregeld.

Tips bij het huren

Als u een scootmobiel wilt huren is het een goed idee om eerst uw wensen op een rijtje te zetten. Wilt u met de scootmobiel graag meerijden met iemand die fietst, dan is het aan te raden om een model te kiezen dat hard genoeg kan rijden. Een scootmobiel met een maximumsnelheid van 12 km/u is dan misschien niet zo’n goed idee. Een model dat 17 of zelf 22 km/u kan halen is in dit geval waarschijnlijk een betere keuze. Door uw wensen en behoeften goed op een rijtje te zetten, kunt u een goede keuze maken en hoeft u niet teveel te betalen. Een scootmobiel met een grote actieradius kan bijvoorbeeld wel heel aantrekkelijk lijken, maar als u alleen korte ritjes maakt kunt u wellicht met een scootmobiel met minder bereik af, waarvoor u minder betaalt.

Ruime keuze

Als u een scootmobiel gaat huren bij Mango Mobility heeft u keuze uit verschillende modellen uit onze collectie scootmobielen. Wij zetten de vier meestverkochte scootmobielen voor u op een rij. Elk van deze scootmobielen is robuust en betrouwbaar; welke scootmobiel voor u de beste keuze is hangt af van uw situatie en uw persoonlijke wensen. Tevens is het mogelijk onze e-cars te huren! Zo huurt u onze nieuwe Urban Car ZIP voor € 13,- per dag!

 

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Panther 4

Als u een scootmobiel wilt huren die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken, dan is de Panther 4 een goede keuze. Deze scootmobiel heeft een bescheiden formaat en heeft een kleine draaicirkel. U heeft voor deze scootmobiel dus niet veel ruimte nodig. De scootmobiel beschikt over een comfortabele stoel en levert betrouwbare prestaties.

Leopard 3 en Tiger 4

Als u een scootmobiel wilt huren om vooral buiten mee de weg op te gaan dan zijn de Leopard 3 en de Tiger 4 prima keuzes. De Leopard 3 is dankzij de drie wielen bijzonder wendbaar. Bovendien heeft deze scootmobiel extra veel beenruimte, waardoor deze scootmobiel huren in het bijzonder aan te raden is voor mensen met heup- of knieproblemen. De Tiger 4 biedt door het ontwerp met vier wielen grote stabiliteit, waardoor u met deze scootmobiel met een veilig gevoel op pad kunt.

Lion 4

Als u veel op stap wilt met uw scootmobiel en u met hoge snelheid wilt verplaatsen kunt u ervoor kiezen de Lion 4 te huren. Met deze scootmobiel kunt u maar liefst met een snelheid van 22 km/u rijden. Bovendien heeft deze scootmobiel een bereik van 70 km. Als u deze scootmobiel gaat huren hoeft een flinke tocht dus geen probleem te zijn!

Een scootmobiel huren bij Mango Mobility

Wilt u liever voor een lange(re) periode een scootmobiel huren? Ook dat is mogelijk bij Mango: via Mango Rent huurt u namelijk al een scootmobiel vanaf € 1,95 per dag! Bij het aangaan van een huurovereenkomst voor 36 maanden hoeft u geen grote betaling vooraf te voldoen, maar betaalt u enkel een overzichtelijk maandbedrag. Meer informatie hierover vindt u op www.mangorent.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een scootmobiel huren of leasen bij Mango Mobility? Dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met onze klantenservice via het het gratis telefoonnummer 0800-2002. Of kom langs in een van onze winkels, waar onze mobiliteitsadviseurs u graag verder helpen!

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!