• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Ede

Scootmobiel Ede

De scootmobiel, iets voor u?

Als u niet meer zo goed ter been bent, maar wel mobiel wilt blijven in Ede is de scootmobiel misschien iets voor u. Met een scootmobiel kunt u zich in Ede zonder inspanning net zo snel voortbewegen als met de fiets. Zo kunt u zich comfortabel en effectief verplaatsen.

Winkel in de buurt van Ede

Wilt u bij ons langskomen? Mango Mobility Barneveld is met de auto minder dan twintig minuten rijden.

De voordelen van de scootmobiel

De scootmobiel is niet alleen een prettig vervoermiddel voor u, maar ook voor uw omgeving in Ede. De scootmobiel rijd namelijk elektrisch, waardoor u met de scootmobiel in Ede geen uitlaatgassen uitstoot. Van de overlast die de auto, brommer en snorfiets met verbrandingsmotor leveren is bij de scootmobiel dus geen sprake. De elektrische vervoersmiddelen van Mango, waaronder de scootmobiel, zijn daarom ook voor woon-werkverkeer een aantrekkelijk alternatief, aangezien ze bijdragen aan een schoner Ede.

Een scootmobiel aanschaffen in Ede

Woont u in Ede en bent u benieuwd naar wat een scootmobiel van Mango Mobility voor u kan betekenen? Mango Mobility helpt u graag met het maken van een goede keuze. Voordat u een scootmobiel aanschaft is het verstandig om u goed te oriënteren. Omdat we bij Mango Mobility gespecialiseerd zijn in elektrisch vervoer, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de scootmobiel. Vanwege ons brede assortiment en onze expertise zijn we in Nederland een begrip. Wij doen dan ook ons best om voor u een scootmobiel te vinden die past bij uw situatie. Daarvoor inventariseren onze mobiliteitsadviseurs altijd eerst uw behoeften en specifieke wensen. Samen met u kijken ze vervolgens welke scootmobiel het beste past bij uw situatie. Eventuele aanpassingen zijn hierbij nog mogelijk. Zo vindt u bij Mango een scootmobiel die helemaal op uw behoeften is afgestemd.

Scootmobiel uitproberen?

Wilt u de scootmobiel van Mango Mobility zelf ervaren? Kom dan langs in een van onze winkels, bijvoorbeeld in Barneveld. Al onze scootmobielen staan hier rijklaar uitgestald. Als u niet naar onze winkel kunt komen, kan een van onze mobiliteitsadviseurs ook bij u in Ede langskomen voor advies op maat. Met onze rijdende winkel kunnen er ook verschillende scootmobielen worden meegenomen, zodat u deze gewoon thuis in Ede kunt uitproberen.

Informatiepakket aanvragen

 

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Scootmobiel Lelystad

5-wiel-scootmobiel

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!