• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Groningen

Scootmobiel Groningen

Scootmobiel Groningen

Wanneer u graag zelfstandig de deur uitgaat maar lichamelijk beperkt wordt, is de scootmobiel de ideale oplossing. Met een scootmobiel wordt het weer vanzelfsprekend om erop uit te gaan en kunt u gemakkelijk uw eigen tijd in te delen. Een scootmobiel is een levensveranderlijke aanschaf en een zeer persoonlijke keuze. Daarom is het belangrijk om een goede afweging te maken in welke scootmobiel bij u past. Elke scootmobiel heeft specifieke eigenschappen. Daarom is het handig om duidelijk voor ogen te hebben waar u de scootmobiel voor wilt gebruiken, bijvoorbeeld voor buitenshuis of enkel binnenshuis. Daarnaast hangt de keuze voor een scootmobiel af van uw gewenste maximale snelheid, de mate van wendbaarheid en de afstanden die u met de scootmobiel wilt afleggen. Mango Mobility helpt u graag bij het maken van uw keuze voor een scootmobiel. Heeft u al een bepaalde scootmobiel op het oog? Onze ervaren mobiliteitsspecialisten rijden met demonstratiebussen door heel Nederland, waardoor u de scootmobiel in Groningen geheel gratis en vrijblijvend in uw eigen vertrouwde omgeving kunt uitproberen.

Woont u in Groningen of in de buurt van deze stad, dan kunt u met uw scootmobiel Groningen op uw gemak verkennen. In Groningen zijn immers voldoende bezienswaardigheden te vinden die goed bereikbaar zijn per scootmobiel. Zo is het Groninger Museum het aanraden waard. Hoewel het ontwerp van het gebouw zeer modern is, vindt u in het museum allerlei historische voorwerpen en kunst die een beeld geven van de geschiedenis van Groningen. Een goed beeld van het hedendaagse Groningen krijgt u vanaf het water. Met een van de vele rondvaartboten geniet u van de grachten en bruggen van Groningen. Maar misschien wilt u gewoon uw slag slaan in de gezellige winkelstraten van Groningen, een hapje eten in een van de knusse restaurants of genieten van een avondje uit. Met uw scootmobiel is het onbezorgd genieten in Groningen.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

Mango Mobility heeft een winkel in Haren.

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!