• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Echt

Scootmobiel Echt

Een scootmobiel is een onmisbaar vervoersmiddel voor veel Nederlanders. U kunt hiermee onafhankelijk bewegen door prachtige plaatsen zoals Echt. Met dit drie-, vier- of vijfwielige hulpmiddel kunt u dankzij de elektrische aandrijving zelfstandig op plaatsen komen die u wellicht voor onmogelijk had aangehouden. De scootmobiel is sinds 2008 in Nederland en sinds die tijd constant vooruitgegaan. Tegenwoordig kunt u genieten van een modern en comfortabel voertuig waarmee u door heel Echt kunt bewegen. Steeds meer mensen maken gebruik van een scootmobiel in Echt en dat heeft niet alleen met het gebruikersgemak te maken. Doordat de scootmobiel geluidloos rijdt en geen uitlaat heeft, kunt u bijdragen aan een schone en rustige stad. Met een scootmobiel kunt u vrijwel overal komen en heeft u geen parkeerplaats nodig. Dat is wel zo handig in een plaats als Echt. Ontdek vandaag nog wat een scootmobiel voor u kan betekenen.

Ontdek het prachtige Echt via de scootmobiel

Echt is een mooie plaats in de gemeente Echt-Susteren in Limburg en telt ruim 7.500 inwoners. Al sinds de zevende eeuw is Echt bekend als een dorp. Vanaf 2003 is Echt samen gegaan met Susteren en een onderdeel geworden van de gemeente Echt-Susteren. Met een scootmobiel in Echt kunt u genieten van al deze bijzondere historie en de bezienswaardigheden op uw eigen gemak bezoeken. Ga bijvoorbeeld eens langs bij de katholieke Sint-Landricuskerk die van oorsprong een Romaanse kerk was. De prachtige oude kerk staat als een boegbeeld voor de historie van de stad en neemt menig bezoeker mee terug in de tijd. Neem ook een kijkje bij het klooster waar in 1875 twintig zusters uit Keulen zich hebben gevestigd. P. J. H. Cuypers heeft hiervoor een kapel ontworpen. Het klooster is ook sterk verbonden aan Edith Stein die een Duitse filosofe was en vanwege haar Joodse afkomst hier een tijdlang verbleef. Al deze prachtige plaatsen en meer kunt met een scootmobiel in Echt op eigen houtje ontdekken.

Waarom mijn scootmobiel kopen bij Mango?

U bent geïnteresseerd in een scootmobiel in Echt, maar weet niet goed hoe u moet beginnen? Neem dan met ons contact op en we helpen u graag verder. Bij Mango hebben we namelijk een mobiele showroom waarmee we zo bij u langs kunnen komen. Hierdoor hoeft u het huis niet uit om de scootmobielen van uw keuze uit te kunnen proberen. We zijn gespecialiseerd in de scootmobiel en kunnen u daarom als geen ander helpen de juiste keuze te maken. Bij Mango hebben we de beschikking over het grootste assortiment van Nederland, zodat we altijd de scootmobiel kunnen bieden die bij u past. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over scootmobielen bij u in de buurt:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!