• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische brommobiel

De brommobiel in opkomst

De brommobiel is tegenwoordig een graag geziene gast op de Nederlandse wegen. Was de 45 km wagen in het begin vooral gericht op minder validen, nu wordt hij gewaardeerd door een grotere groep klanten. En dat is niet zo gek. Het voertuig biedt veel voordelen van de auto, maar is vaak te besturen zonder rijbewijs. En dan is de brommobiel nieuw ook nog eens elektrisch verkrijgbaar. Daarmee is de brommobiel zeer milieuvriendelijk geworden. En ook niet onbelangrijk: goedkoper in gebruik!

Een brommobiel nieuw kopen

Aantrekkelijk aan de brommobiel is ook zijn scherpe prijs. Dit vergroot de financiële mogelijkheden om een brommobiel nieuw te kopen. Techniek ontwikkelt zich snel in de wereld van elektrisch aangedreven voertuigen en dat maakt nieuw kopen aantrekkelijk. Nog een pré van een brommobiel die nieuw is, is de uitgebreide keuze. Nu was de keuze bij Mango al ruim, maar wij zitten niet stil. Zo worden in het najaar van 2016 en later in 2017 nog diverse nieuwe modellen verwacht. Onder deze nieuwkomers zijn een pick-up en de rijk uitgeruste modellen van het merk Miki. Alle brommobielen van Mango zijn elektrisch aangedreven. Wij noemden al even het voordeel van goedkoop tanken en rijden zonder uitstoot. Misschien is het even wennen, maar u tankt voortaan eenvoudig door de brommobiel thuis aan te koppelen op het stopcontact. De afstand die u kunt afleggen op een volle accu verschilt per model en bedraagt 60 tot wel 150 kilometer. Ruim genoeg dus voor al uw ritten in en om de woonplaats. Is de accu onderweg toch leeg, dan is het mogelijk om bij te laden bij een van de vele laadpalen. Een snellaadpaal heeft de accu binnen een half uur geladen. Vanaf nu kunt u tankstations dus voorbij rijden en dat is natuurlijk goed voor de portemonnee. Daarbij zorgt elektrisch rijden ook voor meer comfort, de brommobiel is namelijk fluisterstil geworden. Ook niet onbelangrijk; elektrisch rijden is de toekomst. Koopt u nu een brommobiel nieuw, dan rijdt u goed voorbereid die toekomst tegemoet.

In de showroom

Mango heeft een grote verscheidenheid aan modellen op voorraad. Hebt u interesse een brommobiel nieuw te kopen? U bent van harte welkom in de showroom. Een van onze kundige medewerkers beantwoordt graag uw vragen. Ook is het mogelijk om bij u langs te komen voor een vrijblijvende proefrit.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Elektrische brommobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!