• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische brommobiel

Heerlijk rijden met een elektrische brommobiel in Friesland

Een elektrische brommobiel is een ideaal vervoermiddel. Niet alleen is het een heel comfortabel vervoermiddel met radio, automaat, verwarming of airconditioning. Het is ook een zuinig en ecologische verantwoord. Door de pittige elektrische motor rijdt u moeiteloos van de ene plaats naar de andere en weer terug, zonder dat u tussentijds de accu hoeft op te laden. Een elektrische brommobiel is een vervoermiddel zonder poespas: u laadt het op met een gewoon, geaard stopcontact en na 3,5 uur is de elektrische brommobiel volledig opgeladen. Speciale, dure oplaadpalen zijn niet nodig. U hoeft ook niet te voldoen aan bijzondere eisen. Het enige wat u nodig heeft is een rijbewijs AM. Daarmee kunt u met uw elektrisch brommobiel in Friesland duurzaam rondrijden, want door de elektrische motor is er geen lawaai, geen uitstoot van uitlaatgassen en geen uitstoot van CO2.

Met een elektrische brommobiel in Friesland touren

Een elektrische brommobiel brengt u overal waar u wilt. Wilt u boodschappen doen in uw eigen dorp of stad? Geen probleem. De brommobiel brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming en er is plaats genoeg voor twee volwassenen. Weer en wind krijgen geen vat op u als u genoeglijk en warm in uw warme brommobiel zit. Op mooie dagen kunt u rondtoeren met uw elektrische brommobiel in Friesland en heerlijk genieten van het prachtige Friese landschap. Bezoek eens een van de prachtige Friese steden of kom langs in een Fries musea bij u in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan het Fries museum in Leeuwarden, het Eisinga-huis in Franeker of het Jopie Huisman museum in Workum. Allemaal topmusea in ons eigen Friesland. Een avondje uit met vrienden? U bent er in een wip dankzij uw brommobiel. Of wilt u lekker gaan shoppen? Uw elektrische brommobiel brengt u zonder wachttijden of moeilijk gedoe met inchecken en uitchecken naar het centrum van de dichtstbijzijnde plaats en als u klaar bent, kunt u al uw aankopen kwijt in uw brommobiel.

Interesse om met een brommobiel in Friesland rond te toeren?

Kom naar Grou en bezoek het Mango Experience Center. In het centraal in Friesland gelegen Grou staat het Mango Experience Center aan It Molelân. Storemanagers David en Jan-Tobias staan u graag te woord met uw vragen over elektrische brommobielen. Ze vertellen u graag over de verschillende uitvoeringen en helpen u om een keuze te maken. Wilt u een proefritje met een brommobiel in Friesland? Ook dat is geen probleem. Ervaar zelf het gebruiksgemak van een elektrische brommobiel en geniet van het comfort van dit ideale vervoermiddel.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-Cars of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Elektrische brommobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!