• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische brommobiel

Een elektrische brommobiel in Limburg

U wilt mobiel zijn, zonder dat het veel geld kost. U wilt een eenvoudig te bedienen vervoermiddel, maar u wilt ook een comfortabele reis. U wilt graag op bezoek bij vrienden en familie, maar u wilt geen bureaucratische rompslomp. U wilt tripjes maken door de natuur, maar u wilt geen vervuilend vervoermiddel. Als dit uw eisen zijn, kies dan voor een elektrische brommobiel. Elektrische brommobielen zijn goedkoop, niet alleen in aanschaf, maar ook in onderhoud. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen Wegenbelasting. Verder zijn brommobielen heel comfortabel en zijn ze voorzien van alle gemakken die u ook in een auto vindt. Om een brommobiel te besturen heeft u voldoende aan een rijbewijs AM. Vergunningen heeft u niet nodig. Een elektrische brommobiel produceert geen uitlaatgassen en stoot geen CO2 uit en is bovendien volkomen geruisloos. Om een brommobiel op te laden hoeft u geen speciaal oplaadpunt aan te laten leggen, een gewoon stopcontact is voldoende om uw brommobiel in 3,5 uur volledig op te laden.

Met een elektrische brommobiel door Limburg rijden

U kunt met een elektrische brommobiel in Limburg u flinke afstanden afleggen. Een bereik van 70 kilometer is haalbaar. Dus als u in Venlo woont kunt u gemakkelijk een ritje naar het charmante Broekhuizen maken en via het pontje langs de andere Maasoever terug rijden. Vanuit Parkstad Limburg kunt u een tripje door de natuur maken op de Brunsummer heide, het Bronnenbos of de Schinveldse bossen. Heerlijk genieten in de natuur en bij mooi weer een lekkere picknick onder de blauwe lucht. Ook kunt u met uw brommobiel in Limburg shoppen. Denk dan aan de mooie winkelgebieden in Maastricht. Als u in de buurt van Vaals woont kunt u in Aken gaan winkelen. Bent u een liefhebber van design? Ga dan shoppen in Roermond in de Designer Outlet. De afstand of het weer vormen geen probleem. Met uw elektrische brommobiel legt u gemakkelijk grote afstanden af en als het regent of koud is zit u in uw brommobiel heerlijk warm en droog.

Interesse om te rijden met een elektrische brommobiel in Limburg?

Onze verkoopadviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van een elektrische brommobiel. U kunt een proefrit met een brommobiel maken, zodat u zelf kunt ervaren hoe eenvoudig u met een elektrische brommobiel door Limburg kunt rijden. Geniet van uw mobiliteit met een comfortabele, stille, goedkope en milieuvriendelijke elektrische brommobiel.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-brommobielen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Elektrische brommobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!