• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische brommobiel

Elektrische brommobielen in Ede: waarom niet?

Brommobielen, wie kent ze niet? Het zijn die kleine, grappige wagentjes die u overal vrolijk rond ziet tuffen. Nu zijn ze er ook met een elektrische aandrijving. Dat is geweldig nieuws, want daarmee zijn ze nog aantrekkelijker geworden. Ze waren al wendbaar, goedkoop, comfortabel en makkelijk in gebruik, maar nu zijn ze milieuvriendelijker geworden doordat ze geen uitlaatgassen of CO2 uitstoten en heel erg stil zijn. Een belangrijk voordeel van elektrische brommobielen is dat ze goedkoper zijn dan auto's. Niet alleen qua aanschaf, maar ook qua gebruik. Er hoeft geen wegenbelasting te worden betaald om met een brommobiel te rijden en opladen van de accu doet u thuis. Gewoon, vanuit een geaard stopcontact. Na 3,5 uur staat uw elektrische brommobiel weer helemaal voor u klaar. U hoeft echt niet dicht bij huis te blijven. De krachtige accu heeft een actieradius van 75 kilometer. Bedenkt u eens waar u allemaal naartoe kunt met uw elektrische brommobiel.

Met de elektrische brommobiel in Ede rondrijden

U kunt met uw elektrische brommobiel uw dagelijkse boodschappen doen of u kunt op bezoek gaan bij vrienden of uitgaan. Bijvoorbeeld lekker met uw elektrische brommobiel in Ede naar de film bij Cinemec. Wat dacht u van een ritje langs de Doesburger molen naar Lunteren, lekker pannenkoeken eten op de Lunterse berg? Of een bezoek aan Burgers' Zoo: Burgers' Bush is echt een wereldattractie! Het Openluchtmuseum in Arnhem is ook een fantastische belevenis. Bekijk de Zaanse buurt, de melkfabriek Freya, de kasteelboerderij uit Oud-Beijerland, de woonboerderij uit Hoogmade of een van die andere buurten uit het Openluchtmuseum. Met een actieradius van 75 kilometer kunt u met uw elektrische brommobiel vanuit Ede gemakkelijk gaan winkelen in Arnhem. Het mooie is dat het niet uitmaakt of het regent of vriest: u zit lekker warm en droog in uw brommobiel. Bent u klaar met winkelen dan rijdt u met de elektrische brommobiel naar Ede terug, zonder dat u tussentijds hoeft op te laden.

Bezoek onze vestiging bij u in de buurt

Lijkt het u ook zo heerlijk om met uw elektrische brommobiel door Ede te rijden? Neem dan contact op met onze vestiging in Barneveld. In een wip bent u bij onze winkel aan de Veemweg op industrieterrein Harselaar. Daar nemen onze klantadviseurs ruim de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u een proefritje om het comfort van de nieuwste elektrische brommobielen te ervaren? Geen probleem, een afspraak is zo gemaakt.

Informatiepakket aanvragen

Wilt u meer informatie lezen op de website? Ga naar de aanbodpagina E-brommobielen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 15 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Elektrische brommobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!