• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Dordrecht

Scootmobiel Dordrecht

Veel mensen in Dordrecht die slecht ter been zijn gaan niet meer zo vaak de deur uit. Dit betekent vaak een beperking voor het sociale leven. Dit is jammer, want met eenvoudige aanpassingen kunnen veel beperkingen weggenomen worden. Kijk bijvoorbeeld naar de scootmobiel. Met de scootmobiel mag u in Dordrecht zowel op het fietspad als op de stoep rijden. Bovendien is de scootmobiel een prettig vervoersmiddel omdat deze wordt voortgedreven door een elektromotor. Dit betekent dat de scootmobiel geen uitlaatgassen uitstoot – zo blijft Dordrecht schoon en fris. De scootmobiel kan daarnaast gewoon thuis worden opgeladen, wat het tot een gebruiksvriendelijk vervoersmiddel maakt. Met de scootmobiel kunt u in Dordrecht eenvoudig even naar de supermarkt, of langs bij familie en vrienden. Kortom, met een scootmobiel bent u in Dordrecht weer helemaal mobiel. 

Bent u op zoek naar een scootmobiel in Dordrecht? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres. Mango heeft verschillende winkels, verspreid over heel het land. In de buurt van Dordrecht kunt u bijvoorbeeld in Gorinchem, Rotterdam of Oud-Beijerland terecht. Hier kunt u elk scootmobiel dat wij in ons assortiment hebben zelf uitproberen. Mocht u niet in staat zijn om naar een van onze winkels te komen, dan kunnen wij ook persoonlijk bij u in Dordrecht langskomen. Dankzij onze mobiele showroom kunt u ook thuis in Dordrecht een scootmobiel van Mango uitproberen. Een van onze adviseurs kan u bovendien alles vertellen over de mogelijkheden. Natuurlijk verlenen wij deze service gratis en geheel vrijblijvend. 

Als u een scootmobiel koopt bij Mango Mobility denken wij graag met u mee. Daarom is het bij ons mogelijk om uw scootmobiel aan te passen, zodat deze helemaal bij u past. U wilt immers nog jaren vooruit kunnen met uw nieuwe scootmobiel. Wij hopen u snel te zien – hopelijk bent u net zo enthousiast over onze scootmobielen als wijzelf. En wellicht rijdt u dan straks door Dordrecht met een  scootmobiel van Mango!

Informatiepakket aanvragen

Route

Vanaf Dordrecht kunt u in een half uur bij onze winkel in Gorinchem zijn.

Meer informatie? Ga dan naar de scootmobiel aanbodpagina.

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!