• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Den Haag

Scootmobiel Den Haag

De scootmobiel is een vervoersmiddel dat in Den Haag aan populariteit wint. Dit is niet vreemd, aangezien u, ook als u bijvoorbeeld slecht ter been bent, graag mobiel blijft in de stad. De scootmobiel is hiervoor een doeltreffend middel. De scootmobiel is bovendien een bijzonder prettig vervoersmiddel dankzij de elektromotor waarmee hij is uitgerust. Het voertuig stoot namelijk geen uitlaatgassen uit en beweegt zich vrijwel geruisloos voort. Wel zo prettig – met de scootmobiel draagt u bij aan een stiller en schoner Den Haag. U mag in zowel op het fietspad als op de stoep rijden in Den Haag. Bovendien hoeft u niet naar een parkeerplek te zoeken, wat in nog wel eens een uitdaging kan zijn. Met de scootmobiel kunt u zich daarom op een snelle en effectieve manier door Den Haag verplaatsen. Kortom: met de scootmobiel heeft u uw vrijheid en onafhankelijkheid terug!

Locatie

De dichtstbijzijnde winkel van Mango vind u in Wateringen.

Bent u op zoek naar een scootmobiel in Den Haag? Neem dan eens een kijkje bij Mango Mobility! Mango Mobility is dé specialist in elektrisch rijden en heeft winkels verspreid over heel het land. Zo hebben wij een winkel in Wateringen, vlakbij Den Haag. In onze winkels staat elk scootmobiel dat wij in ons assortiment hebben rijklaar uitgestald. Zo kunt u zelf ervaren hoe het is om met een scootmobiel van Mango te rijden. Als u dat wilt kunt u ook vooraf op onze website gebruikmaken van onze vergelijkfunctie. Hiermee kunt u elk scootmobiel dat wij in ons assortiment hebben met elkaar vergelijken. Zo hoeft u Den Haag niet uit om al een beeld te krijgen van welk scootmobiel wellicht geschikt is voor uw situatie. Ook als u niet naar een van onze winkels kunt komen kunt u onze scootmobielen uitproberen. Wij komen graag bij u in Den Haag langs met onze mobiele showroom. Een van onze mobiliteitsadviseurs kan u alles vertellen over de scootmobiel. En dat alles gratis en geheel vrijblijvend.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de Scootmobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Top 6 scootmobielen in regio Den Haag

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!