• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Amsterdam

Scootmobiel Amsterdam

Bent u niet meer zo goed ter been, maar wilt u wel mobiel blijven? Met de scootmobiel kunt u zich op een prettige en effectieve manier door Amsterdam verplaatsen. Met de scootmobiel beweegt u zich zonder inspanning net zo snel voort als met de fiets.

Ook als u op zoek bent naar een comfortabel vervoersmiddel om binnen Amsterdam naar uw werk te reizen, en u de file wilt vermijden, kan de scootmobiel voor u de oplossing zijn. Niet voor niets wordt de scootmobiel onder forenzen in Amsterdam de laatste jaren steeds populairder.

Woont u in Amsterdam en bent u op zoek naar een scootmobiel? Dan helpt Mango Mobility u graag bij het maken van een goede keuze. Als u een scootmobiel wil aanschaffen, is het belangrijk dat deze goed bij u past. Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch vervoer en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de scootmobiel. Dankzij onze vakkennis en innovativiteit zijn wij een begrip in Amsterdam. Wij zullen dan ook ons best doen om voor u aan een geschikt scootmobiel te helpen. Hiervoor beschikken wij in Amsterdam over mobiliteitsadviseurs. Om een scootmobiel te selecteren die bij u past, zullen zij uw specifieke wensen en behoeften inventariseren. U kunt vervolgens een scootmobiel kiezen die bij u past. Bovendien is het mogelijk om nog extra aanpassingen te doen aan uw scootmobiel. Zo is een scootmobiel van Mango Mobility helemaal afgestemd op uw wensen en behoeften.

Wilt u eerst een keer een kijkje komen nemen om de mogelijkheden omtrent een scootmobiel te ontdekken. Dan bent u van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Amsterdam. Hier kunt u ons assortiment in scootmobielen bekijken en natuurlijk ook zelf uitproberen. Wij helpen u graag met het zoeken naar een scootmobiel die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

U vind onze winkel in Amsterdam aan Baionen 6.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!