• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel 5 wielen

Scootmobiel 5 wielen

Een vrij nieuwe ontwikkeling op het gebied van de scootmobiel is de scootmobiel met 5 wielen. Wat de scootmobiel met 5 wielen zo goed zou maken is de stabiliteit. En dit is inderdaad te verdedigen. Een scootmobiel met 5 wielen biedt namelijk meer stabiliteit dan de gemiddelde scootmobiel met 3 wielen. De scootmobiel met 5 wielen zou u kunnen zien als een driewielscootmobiel met zijwieltjes aan de voorkant.

Mango biedt occassions aan met 5 wielen. De prijs van een tweedehands scootmobiel, met de service van nieuw! Op dit moment bieden wij de volgende modellen al vanaf 1.595,- aan!

5 wiel scootmobiel

vijf wiel scootmobiel

vijfwiel scootmobiel

Ik wil een stabiele scootmobiel. Moet ik een scootmobiel met 5 wielen kiezen?

Nee, dat is niet nodig. Een scootmobiel met 4 wielen is stabiel en houdt u veilig op de weg. Als u, om welke rede dan ook, toch een 5 wiel scootmobiel uit wilt proberen, bent u natuurlijk van harte welkom in een van onze 15 winkels door heel Nederland, of bij u in uw vertrouwde omgeving thuis. 

Welke scootmobiel past bij u?

Welke scootmobiel uiteindelijk het beste bij u past is afhankelijk van hoe u de scootmobiel gaat gebruiken. Als u de scootmobiel vooral binnenshuis of op vlak terrein gebruikt, is een scootmobiel met 3 wielen een uitstekende keuze. Wilt u zich over een minder vlakke ondergrond wilt verplaatsen, of u veiliger voelen als u regelmatig scherpe stoepranden op- en afrijdt, dan kunt u kiezen voor een wat robuuster uitgevoerde scootmobiel met 4 of 5 wielen. Let u hierbij ook op de wielen zelf; 4-wiel-scootmobielen met een goed profiel bieden meer stevigheid dan een scootmobiel met 5 wielen die gladde banden heeft.

Een scootmobiel kopen bij Mango

Mango Mobility biedt een ruime keuze in scootmobielen. Van 3 tot 5 wielen; u vindt het allemaal bij ons in de winkel of demonstreren het bij u aan huis. Omdat wij zo'n groots aanbod hebben in ieder type, kunnen wij u onafhankelijk adviseren over de keuze die het beste bij uw situatie past.

Tenslotte zijn wij niet voor niets de grootste specialist in elektrisch vervoer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Kom dan naar een van onze 15 winkels. Hier kunt u elke scootmobiel die wij in ons assortiment hebben zelf uitproberen. Mocht u niet in staat zijn om onze winkel te bezoeken, dan komen wij naar u toe met onze rijdende showroom. Onze mobiliteitsadviseur gaat graag samen met u op zoek naar een scootmobiel die bij u past.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Waarom opvouwbare scootmobiel?

Scootmobiel Lelystad

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Een greep uit ons assortiment scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!