• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Goedkope scootmobiel

Goedkope scootmobiel

De aanschaf van een scootmobiel is niet zomaar een keuze. De scootmobiel verandert uw leven. Dankzij de scootmobiel worden dagelijkse bezigheden als boodschappen doen of op bezoek bij kennissen weer een stuk makkelijker.

Een scootmobiel is ook een grote, kostbare aanschaf. Vaak wordt gedacht dat de scootmobiel prijzig is, maar niets is minder waar. In de Mango Outlet vindt u al opvouwbare scootmobielen vanaf €300,-! De prijzen van scootmobielen zijn immers gebaseerd op verschillende modellen en klassen. Naast een scootmobiel van 300,-, bieden we robuuste, vier wiel aangedreven scootmobielen aan waar u heerlijk mee op pad kunt. Deze vaste vier-wiel aangedreven scootmobiel bieden we al aan vanaf €749,-

Bekijk de Mango Outlet

De kwaliteit van een goedkope scootmobiel

U hoeft niet bang te zijn dat een goedkope scootmobiel niet voldoet aan uw wensen. Mango Mobility houdt zich aan de hoogste kwaliteitseisen voor iedere scootmobiel in hun assortiment. Ook van een tweedehands scootmobiel kunt u de rest van uw leven gebruikmaken.  U kunt hiermee veilig en comfortabel over straat; en ook een goedkope scootmobiel wordt in opvouwbare types aangeboden.

Service goedkope scootmobiel

Mango Mobility staat altijd voor u klaar. Voor elke scootmobiel, dus ook voor een goedkope scootmobiel, biedt Mango Mobility een landelijke thuis servicedienst aan. U kunt kiezen voor een service-abonnement waarbij we uw scootmobiel voor een vast bedrag per jaar controleren. Zo voorkomt u slijtage en blijft uw scootmobiel van goede kwaliteit. Ook biedt Mango Mobility 24-uurs pechhulp aan. Mocht het gebeuren dat u met uw scootmobiel aan de kant van de weg staat, dan komen we direct naar u toe om het mankement te verhelpen.

Mango Mobility maakt geen onderscheid in prijsklassen als het gaat om service. Kiest u voor een goedkope scootmobiel, dan is het ook belangrijk om deze goed te onderhouden. Hiervoor heeft Mango Mobility tientallen gekwalificeerde servicemonteurs in dienst. Die zorgen er graag voor dat u veilig en comfortabel op pad kunt.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

 

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Elektrische rolstoelen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!