• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische rolstoel

Elektrische rolstoel

Wat is een elektrische rolstoel?

Wanneer u zich steeds minder makkelijk kunt bewegen vanwege lichamelijke beperkingen, zijn er verschillende oplossingen waardoor u zich alsnog zonder moeite kunt verplaatsen. Dankzij de ver ontwikkelde technologie in Nederland zijn er verschillende elektrische vervoersmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. De elektrische rolstoel is een van deze vervoersmiddelen. De elektrische rolstoel wordt, zoals de naam al zegt, elektrisch aangedreven en kunt u besturen met een stuurkastje op de armleuning of met een joystick. Wanneer u niet in staat bent om met uw handen de rolstoel voort te bewegen, dan is de elektrische rolstoel een handige optie tegenover de handbewogen rolstoel. Wanneer u echter van plan bent om lange afstanden buitenshuis af te leggen, dan kunt u in plaats van een elektrische rolstoel ook een scootmobiel kiezen. Een scootmobiel heeft bovendien een grotere actieradius en hogere snelheid dan een elektrische rolstoel.

Er bestaan diverse soorten scootmobielen. De keuze voor een scootmobiel is afhankelijk van uw wenselijke gebruik. Voordat u tot aanschaf van een scootmobiel overgaat, is het raadzaam voor uzelf vast te stellen waarvoor u de scootmobiel wilt gebruiken. Welke afstanden denkt u met de scootmobiel af te leggen? Wat is uw gewenste maximale snelheid? Welke extra opties, zoals vering en bagageruimte, zijn voor u van belang? Mango Mobility helpt u graag bij het uitkiezen van de scootmobiel die bij uw wensen past. Weet u nog niet of een elektrische rolstoel of scootmobiel beter bij u past? Mango Mobility denkt graag met u mee. Neem vandaag nog contact met ons op.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Elektrische rolstoelen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!