• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
5 wiel scootmobiel

5 wiel scootmobiel

De 5-wiel-scootmobiel

Een recente ontwikkeling op scootmobielgebied is de 5-wiel-scootmobiel. Dit type scootmobiel wordt voornamelijk geprezen om zijn stabiliteit. Hier is iets voor te zeggen; ten opzichte van de driewieler biedt de 5-wiel-scootmobiel inderdaad meer stabiliteit. U zou de 5-wiel-scootmobiel kunnen zien als een 3-wiel-scootmobiel met zijwieltjes aan de voorkant.

Stabiliteit

Als u op zoek bent naar een scootmobiel die meer stabiliteit biedt dan de 3-wiel-scootmobiel, is de 4 wiel scootmobiel de beste optie. De 5-wiel-scootmobiel is relatief duur en biedt niet meer stabiliteit.

Welke scootmobiel past bij u?

Welke scootmobiel het beste bij u past is afhankelijk van waar u uw scootmobiel gaat gebruiken. Als u de scootmobiel vooral binnenshuis of op vlak terrein gebruikt, is een 3-wiel-scootmobiel een prima keuze. Als u veelvuldig stoepjes op en af wilt rijden of over minder vlakke ondergrond wilt verplaatsen, dan kunt u kiezen voor een robuustere scootmobiel, zoals een 4-wiel-scootmobiel of een 5-wiel-scootmobiel. Let u hierbij ook op de wielen van de scootmobiel; 4-wiel-scootmobielen met een goed profiel bieden meer stevigheid dan een 5-wiel-scootmobiel met gladde banden.

Mango Mobility biedt een ruime keuze in scootmobielen. In ons aanbod treft u voornamelijk scootmobielen met 3 of 4 wielen. De 5-wiel-scootmobiel is bij ons op dit moment niet beschikbaar. Wij hebben echter scootmobielen voor elke situatie. Wij kunnen garanderen dat we een scootmobiel hebben die bij u past. Bent u benieuwd? Kom dan langs in een van onze 15 winkels. Hier kunt u elke scootmobiel die wij in ons assortiment hebben zelf uitproberen. Mocht u niet in staat zijn om naar de winkel te komen, dan komen wij graag bij u langs met onze mobiele winkel. Onze mobiliteitsadviseur gaat graag samen met u op zoek naar een scootmobiel die geschikt is voor uw situatie.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Scootmobiel Amersfoort

Scootmobiel Ede

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!