• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
5 wiel scootmobiel

5 wiel scootmobiel

De 5-wiel-scootmobiel

Een recente ontwikkeling op scootmobielgebied is de 5-wiel-scootmobiel. Dit type scootmobiel wordt voornamelijk geprezen om zijn stabiliteit. Hier is iets voor te zeggen; ten opzichte van de driewieler biedt de 5-wiel-scootmobiel inderdaad meer stabiliteit. U zou de 5-wiel-scootmobiel kunnen zien als een 3-wiel-scootmobiel met zijwieltjes aan de voorkant.

Stabiliteit

Als u op zoek bent naar een scootmobiel die meer stabiliteit biedt dan de 3-wiel-scootmobiel, is de 4 wiel scootmobiel de beste optie. De 5-wiel-scootmobiel is relatief duur en biedt niet meer stabiliteit.

Welke scootmobiel past bij u?

Welke scootmobiel het beste bij u past is afhankelijk van waar u uw scootmobiel gaat gebruiken. Als u de scootmobiel vooral binnenshuis of op vlak terrein gebruikt, is een 3-wiel-scootmobiel een prima keuze. Als u veelvuldig stoepjes op en af wilt rijden of over minder vlakke ondergrond wilt verplaatsen, dan kunt u kiezen voor een robuustere scootmobiel, zoals een 4-wiel-scootmobiel of een 5-wiel-scootmobiel. Let u hierbij ook op de wielen van de scootmobiel; 4-wiel-scootmobielen met een goed profiel bieden meer stevigheid dan een 5-wiel-scootmobiel met gladde banden.

Mango Mobility biedt een ruime keuze in scootmobielen. In ons aanbod treft u voornamelijk scootmobielen met 3 of 4 wielen. De 5-wiel-scootmobiel is bij ons op dit moment niet beschikbaar. Wij hebben echter scootmobielen voor elke situatie. Wij kunnen garanderen dat we een scootmobiel hebben die bij u past. Bent u benieuwd? Kom dan langs in een van onze 15 winkels. Hier kunt u elke scootmobiel die wij in ons assortiment hebben zelf uitproberen. Mocht u niet in staat zijn om naar de winkel te komen, dan komen wij graag bij u langs met onze mobiele winkel. Onze mobiliteitsadviseur gaat graag samen met u op zoek naar een scootmobiel die geschikt is voor uw situatie.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Scootmobiel Amersfoort

Scootmobiel Ede

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!