• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Retro elektrische scooter

Retro elektrische scooter

(of ga direct naar alle elektrische scooters)

De retro scooters zijn de trend van deze tijd. De Vespa is hier een goed voorbeeld van, maar hier betaalt u een aanzienlijk bedrag voor. Maar wat te doen als u graag een retro scooter wilt kopen maar ook een bewuste keuze voor het milieu en de portemonnee wilt maken? Dan biedt de retro elektrische scooter uitkomst. De retro elektrische scooter heeft namelijk het beste van twee werelden gecombineerd: dankzij de accu rijdt u milieubewust en hoeft u nooit meer te tanken, en met de retro look voldoet deze elektrische scooter ook nog eens aan de laatste modetrend.

Op welke retro scooter rijdt u binnenkort?

 Retro Scooter novaRetro scooter novanticElektrische scooter novi

 

 

 

 

 

Mango Mobility heeft een schitterende retro elektrische scooters in het assortiment. De aanbiedingen die we willen uitlichten zijn de scooters van het merk Emco. Retro scooters van een degelijk duits bedrijf met Italiaanse vormgeving. Dit zijn de Novi, Nova & novantic. Deze scooter is uitgerust met onder andere grote spiegels, een buddyseat met rugleuning en is afgewerkt met een chroom design, waardoor deze retro elektrische scooter een stoere verschijning op de weg is. Het fraaie design met retrolijnen maakt deze retro elektrische scooter ook erg populair. Met de scooterst van Emco heeft u zeker bekijks! Daarnaast zorgt de krachtige, maar stille accu voor ultiem rijplezier

De retro elektrische scooters Nova, Novi & Novantic hebben een actieradius van maar liefst 130 km. De maximale snelheid die u ermee bereikt is 25 km per uur, zodat u geen helm op hoeft. Verder heeft de scooter als voordeel dat de accu uitneembaar is. Hierdoor kunt u deze retro elektrische scooter eenvoudig (binnen)opladen. Binnen 2 uur is uw accu weer helemaal vol. Een ander pluspunt is dat deze Corleo in diverse kleuren is te bestellen. Dat betekent dat u uw retro elektrische scooter een extra persoonlijke tint kan geven.

Smartphone App 

De Emco scooters komen met een bijbehorende App voor uw smartphone. U kunt hier verschillende rijmodi instellen en is uitgerust met een dag- en totaalkilometerteller. 

Zelf op een retro scooter rijden?

Wilt u ervaren hoe het is om op een retro elektrische scooter te rijden? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een vrijblijvende proefrit te maken op een retro elektrische scooter. De Corleo staat klaar in onze winkels verspreid over heel Nederland om door u te worden getest.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische scooters?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod elektrische scooters

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!