• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Prijs elektrische scooter

Prijs elektrische scooter

De aanschaf van een elektrische scooter is geen simpel koopje, maar wel een duurzame. U kiest immers voor een milieuvriendelijk vervoersmiddel, maar ook voor kostenbesparing voor uzelf op de lange termijn. U hoeft met een elektrische scooter immers geen gebruik te maken van brandstof, maar u laadt simpelweg thuis de accu op. Mocht de prijs elektrische scooter u angst hebben ingeboezemd, dan verzekeren we u dat u de prijs elektrische scooter zult terugverdienen.

De prijs elektrische scooter is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld van het type accu dat u kiest. Voor een sterke accu die ervoor zorgt dat u een grotere actieradius heeft, wordt een hogere prijs gevraagd dan voor een accu met een minder grote actieradius. Daarnaast is de prijs elektrische scooter afhankelijk van het type motor, het remsysteem, de grootte van de scooter en de eventuele extra’s. Het is namelijk mogelijk om uw elektrische scooter te personaliseren met diverse accessoires, zoals een windscherm, de buddyseat of een bagagebox. De prijs elektrische scooter is dus ook afhankelijk van uw eigen voorkeur.

Mango Mobility heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij kwaliteit verwacht u wellicht hoge prijzen, maar niets is minder waar. Mango Mobility wil dat een elektrische scooter voor iedereen betaalbaar is. Daarom worden de prijzen aantrekkelijk laag gehouden en betaalt u niet meer dan wat de elektrische scooter waard is. De goedkoopste elektrische scooter die Mango Mobility heeft is de Innocenti. Deze scooter is door zijn compacte omvang erg makkelijk wendbaar en heeft bovendien een stoere uitstraling. Stelt u meer eisen aan het design van de elektrische scooter en bent u weg van de klassieke of retrostijl? Dan is de Corleone of de Cicero waarschijnlijk wat voor u. Deze elektrische scooters bevinden zich wel in een ander prijsklassement. Voor de actuele prijs elektrische scooter kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers of kom eens langs in een van de winkels. We informeren u graag over de prijs elektrische scooter en de voordelen die Mango Mobility voor u in de aanbieding heeft.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische scooters?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod elektrische scooters

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!