• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische scooter winkel

Elektrische scooter winkel

Een elektrische scooter is een grote aanschaf. Het is van belang is dat u voordat u een elektrische scooter koopt, de mogelijkheden heeft doorgenomen en diverse elektrische scooters met elkaar heeft vergeleken. Zo krijgt u een idee van wat bij u past. Op de website van Mango Mobility vindt u een overzicht van verschillende elektrische scooters en hun specifieke eigenschappen. Met de online productvergelijker kunt u ook eenvoudig verschillende elektrische scooters met elkaar vergelijken. Een tweede stap in het aankoopproces is het uitproberen van de elektrische scooters waar uw voorkeur naar uitgaat. Dit kan in een van onze elektrische scooter winkels. De winkels van Mango Mobility zijn verspreid over heel Nederland. Zo kunt u gemakkelijk een elektrische scooter winkel bij u in de buurt vinden om een vrijblijvende proefrit te maken. Elke elektrische scooter winkel is gevestigd in een modern pand, meestal op een bedrijventerrein. De winkels liggen bovendien altijd in een rustige omgeving waar een proefrit geen probleem is. De elektrische scooter winkels zijn gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Almelo, Barneveld, Baarn, Brielle, Den Helder, Gorinchem, Hardenberg, Oud-Beijerland, Venlo en Wateringen. De managers van deze elektrische scooter winkels staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

In de elektrische scooter winkels is ook te zien met welke extra accessoires u uw scooter nog persoonlijker kunt maken. Denkt u aan een windscherm, een rekje achterop of een ingebouwd alarm met afstandsbediening. Bovendien informeren we u in de winkel graag over de mogelijkheden van het uitneembare accupack waarmee sommige van onze elektrische scooters zijn uitgerust. Hiermee kunt u de elektrische scooter eenvoudig opladen. 

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische scooters?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod elektrische scooters

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!