• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische scooter vespa

Elektrische scooter Vespa

U heeft hem wellicht al talloze keren in het verkeer voorbij zien schieten: de Vespa scooter. Deze scooter is een grote trend in Nederland, bij jong en oud, en dat is begrijpelijk, want het schitterende design van de Vespa scooter is iets om mee voor de dag te komen.

Behalve dat de Vespa scooter erg in trek is, groeit daarnaast ook de vraag naar de elektrische scooter. De accu's van de elektrische scooters zijn binnen enkele uren opgeladen, waardoor u zo 130 kilometer kunt rijden. Daarnaast is de elektrische scooter natuurlijk een bewuste keuze voor een duurzaam milieu.

Het design van de Vespa en de duurzaamheid van de elektrische scooter brengt Mango Mobility bij elkaar in de 'Nova, Novi & Novantic' van het merk Emco. Dit zijn scooters met het Italiaanse uiterlijk en hebben volgens onze klanten veel weg van de Vespa.

Behalve een schitterend design heeft deze elektrische scooter Vespa ook een stille maar krachtige e-motor. Hiermee beweegt u zich geruisloos door het verkeer. De Lithium accu is bovendien afneembaar, waardoor deze eenvoudig thuis op te laden is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze elektrische scooter van Emco, kom dan eens langs in een van onze winkels. U kunt bij ons proefrijden; wij hebben de grootste collectie elektrische scooters van Nederland.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische scooters?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod elektrische scooters

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!