• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische scooters retro

Elektrische scooter retro

Wellicht denkt u dat het duurzame imago van de elektrische scooter niet samengaat met een modern design of een opvallend model. Niets is minder waar. De elektrische scooter gaat mee met z’n tijd en is daarom in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Vandaag de dag is de 'scooter retro' erg populair, met name onder jongeren. De Vespa bijvoorbeeld is onder velen een favoriete scooter retro. Mango Mobility heeft direct op deze vraag ingespeeld en heeft daarom een elektrische scooter retro in het assortiment opgenomen: de Corleone. Deze elektrische scooter retro is erg populair vanwege het schitterende design en de krachtige e-motor. De Corleone heeft twee grote spiegels, een buddyseat met rugleuning en een fraai design met retrolijnen. Deze elektrische scooter retro is verkrijgbaar in diverse kleuren, waarmee u deze scooter nog persoonlijker maakt. U kunt kiezen uit de gangbare kleuren zwart, wit en champagne, maar u kunt ook tegen een meerprijs zelf een kleur kiezen. Daarnaast heeft u de keuze om de elektrische scooter retro verder te personaliseren met accessoires als een windscherm of bagagebox. Omdat de Corleone is uitgerust met een sterke Lithium accu, kan er een afstand van maar liefst 80 km bereikt worden. Deze accu staat daarnaast bekend om zijn lange levensduur, lichtgewicht en korte oplaadtijd. En opladen wordt nog makkelijker, omdat de accu van deze elektrische scooter retro afneembaar is! Met deze elektrische scooter retro rijdt u maximaal 25 km per uur. Maar het is ook mogelijk om de Corleone te verkrijgen in een uitvoering die tot wel 45 km per uur rijdt. U heeft dan echter wel een lager bereik omdat u meer energie verbruikt bij een hogere snelheid. Omdat er zoveel keuzes mogelijk zijn, wordt de Corleone vanzelf de elektrische scooter retro die helemaal aansluit op uw wensen. 

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische scooters?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod elektrische scooters

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!