• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische scooter Den Haag

Elektrische scooter Den Haag

Omdat de afstanden in Den Haag, als derde stad van Nederland, soms relatief groot zijn, kiezen veel mensen ervoor om zich per scooter te vervoeren, in plaats van met de fiets. Met de scooter is het immers mogelijk om net wat sneller Den Haag te doorkruisen. Aan het gebruik van de scooter kleeft echter wel een nadeel: de scooter stoot nogal wat uitlaatgassen uit. Dit draagt bij aan de luchtvervuiling, die in Den Haag op veel plekken zo ernstig is dat deze de gezondheid meetbaar negatief beïnvloedt. Juist de scooter is hierbij een groot probleem; volgens een onderzoek van de Universiteit Utrecht stoot een scooter per seconde meer schadelijk ultrafijnstof dan een vrachtwagen. Het zou daarom, zeker in een stad als Den Haag, verstandig zijn om juist het gebruik van scooters tegen te gaan.

Gelukkig is er een alternatief voor de reguliere scooter, namelijk de elektrische scooter. De elektrische scooter stoot geen uitlaatgassen en roetdeeltjes uit en draagt daarom bij aan een beter luchtkwaliteit in Den Haag. De elektrische scooter heeft daarnaast nog een voordeel: hij maakt nauwelijks geluid. Als u daarom voor een elektrische scooter kiest, draagt u bij aan vermindering van geluidsoverlast in Den Haag. Niet alleen biedt de elektrische scooter voordelen voor de omgeving, hij is ook beter voor uw portemonnee! Bij de elektrische scooter bent u namelijk aanzienlijk minder geld kwijt aan elektriciteit dan u anders aan brandstof zou betalen.

Bent u geïnteresseerd in de elektrische scooter? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Wij specialiseren ons namelijk in elektrisch vervoer en bieden het grootste assortiment in elektrische scooters van Den Haag. In onze winkel in Wateringen, 5 km ten zuidwesten van Den Haag staan al onze elektrische scooters rijklaar uitgestald. Hier kunt u een proefrit maken en zelf ervaren hoe prettig en comfortabel de elektrische scooter rijdt!

Informatiepakket aanvragen

Locatie

De dichtstbijzijnde winkel van Mango vind u in Wateringen.

Meer informatie? Ga naar de Elektrische scooter aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

 

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische scooters?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod elektrische scooters

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!