• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Stromer: 
the Swiss driving experience

Het is waar wat ze zeggen: Zwitsers bouwen geen auto’s. Maar bij Stromer bouwen ze iets beters: speed pedelecs met een snelheid tot 45 km/u. De elektrische fietsen van Stromer hebben een onovertroffen bereik, vermogen en zijn enorm veelzijdig.

Bovendien zijn de speed pedelecs van Stromer niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en zeer elegant!

Kom proefrijden op een Stromer!

Het echte Stromer gevoel ervaart u alleen door er zelf op te rijden. In de meeste Mango-winkel staat daarom een aantal fietsen gereed waarop u direct een proefrit kunt maken! Eerst meer informatie? Vraag dan het Mango Magazine aan of bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis)

Direct Mango Magazine aanvragen

Het Stromer verhaal

In Bern gaat het verhaal dat de oprichter van Stromer, Thomas ‘Thömu’ Binggeli, al het vee van zijn ouders verkocht toen zij op vakantie waren. Met dit kapitaal richtte hij zijn eigen merk ‘Thömus’ én een fietsenwinkel op. De zaken gingen zo goed dat hij in 2006 de Young Entrepreneur of the Year Award in Zwitserland won. Niet lang daarna raakte hij geïnspireerd door nieuwe technologie en vernieuwende merken zoals Tesla, Apple en Google en ontwikkelde hij zijn visie: een zeer innovatieve e-bike met de naam Stromer.

In 2009 had Thömu het merk ontwikkeld en bracht hij de eerste Stromer e-bike op de markt. Twee jaar later volgde het twee model: de ST1. In maart 2014 kwam daar de nieuwste innovatie bij: de ST2. Beide modellen zijn verkrijgbaar bij Mango.

 

Onze Stromer-modellen

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!