• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Electrische scooters

Electrische scooters

Het aanbod van electrische scooters in Nederland wordt bijna dagelijks uitgebreid. Electrische scooters zijn de nieuwe trend in Nederland: comfortabel op de weg, snel op uw bestemming, maar tegelijk ook een bewuste keuze voor het milieu. Electrische scooters rijden immers niet op benzine, maar ze zijn voorzien van een accu die u simpelweg kunt opladen. En het voordeel is dat u haast geruisloos rijdt. Dat leidt tot een nog groter rijplezier.

Electrische scooters zijn er in alle soorten en maten. Er is voor iedereen wat wils; zowel voor degenen waarvoor de fiets fysiek gezien geen optie meer is als voor de jongeren die trendy voor de dag willen komen met een mooie scooter. Electrische scooters zijn er voor iedereen. En daarom wil Mango Mobility met een ruim aanbod ook zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van iedereen. Of u nu op zoek bent naar een compacte, lichtgewicht electrische scooter of er bij voorkeur eentje rijdt die een opvallend retro design heeft, Mango Mobility komt aan uw wensen tegemoet. Alle electrische scooters van Mango Mobility zijn uitgerust met een Lithium accu. Deze accu staat voor een grotere actieradius (tot wel 80 km), een langere levensduur, een kortere oplaadtijd en een lichter gewicht. Dit biedt de electrische scooters volop voordelen, waardoor de electrische scooters nog prettiger in gebruik zijn. Bij sommige electrische scooters van Mango Mobility is het mogelijk om te kiezen voor een uitneembaar accupack. Dit maakt het mogelijk om uw accu nog eenvoudiger op te laden, want dit kan binnenshuis. Binnen vijf uur tijd zijn de electrische scooters volledig opgeladen en heeft u urenlang rijplezier.

Voor een kijkje naar de electrische scooters van Mango Mobility bent u altijd van harte welkom in een van onze e-mobility stores verspreid over heel Nederland.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische scooters?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Elektrische scooters zijn er in alle soorten en maten. Bij de elektrische scooters van Mango Mobility vindt u echter één overeenkomst: de scooters garanderen u altijd de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Mango Mobility levert elektrische scooters met een Lithium accu. Dit zijn accu’s met een groot vermogen die binnen 5 uur volledig zijn opgeladen. Bovendien zijn verschillende elektrische scooters uitgerust met een uitneembaar Lithium accupack. Daarmee is het nog gemakkelijker om uw elektrische scooter op te laden.

Soorten elektrische scooters

Elektrische scooters verschillen onderling sterk in model en specificaties. Graag geven we u een korte omschrijving van de populairste elektrische scooters van Mango Mobility.

Innocenti: compact en lichtgewicht

Zoals de naam al zegt, voelt u zich ongetwijfeld onafhankelijk op de Innocenti. Met deze wendbare elektrische scooter kunt u zich gemakkelijk door het verkeer bewegen dankzij het licht gewicht en lage instap. De Innocenti kiest u uit alle elektrische scooters vanwege de ideale prijs, het rijcomfort en de coole uitstraling.

Mario Puzo: robuust en hufterproof

De Mario Puzo kiest u als u op zoek bent naar elektrische scooters die stevig zijn en gemakkelijk lange afstanden kunnen afleggen, tot wel 80 km. De Mario Puzo is hufterproof, dat wil zeggen dat deze elektrische scooter bestand is tegen vandalisme. Het werkpaard onder de elektrische scooters!

Corleone: retro design

Een lust voor het oog, zo kan de Corleone zeker genoemd worden. Met het fraaie design en de retro uitstraling is de Corleone de ultieme elektrische scooter voor de trendvolgers. Dankzij het grote zadeldek rijdt deze scooter ook nog eens zeer comfortabel. Met de Corleone heeft u bekijks!

Cicero: stijlvol Italiaans

De Italianen zullen er jaloers op zijn, wanneer u rondrijdt op de Cicero, kiest u voor Italiaanse klasse en elegantie. Naast het stijlvolle design met cognac zadel heeft de Cicero als enige van alle elektrische scooters een Double Hall Motor, waardoor hij nog zuiniger en stiller rijdt.

Mazzagatti: veilig en sportief

De Mazzagatti is de ultieme scooter wanneer u van plan bent vaak iemand achterop te nemen. Dankzij het grote zadel is deze elektrische scooter perfect om dubbel plezier te hebben. Daarnaast is de Mazzagatti uitgerust met een grote accu, waardoor u maar liefst 120 km kunt rijden. Een parel onder de elektrische scooters.

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

 

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!