• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Elektrische brommobiel

In een e-car of elektrische brommobiel van Mango rijdt u geruisloos door het verkeer en komt u op plekken waar u met een reguliere personenauto niet kunt komen. Bovendien kunt u veel van onze e-brommobielen zonder rijbewijs besturen en parkeert u waar u maar wilt - zelfs op de stoep! En omdat u niet meer hoeft te tanken, spaart een elektrische brommobiel van Mango niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!

Groot en divers assortiment

Mango biedt een groot en divers assortiment elektrische brommobielen. Wilt u ervaren hoe het is om in één van onderstaande brommobielen te rijden? Maak dan een afspraak voor het maken van een proefrit! Deze kan bij u thuis of in één van onze 11 winkels plaatsvinden. U kunt hiervoor bellen naar ons gratis servicenummer 0800 2002. 

 

Mango catalogus aanvragen

Vraag nu onze nieuwe catalogus aan: 136 pagina's productinformatie over onze elektrische fietsen, scootmobielen, e-scooters en e-brommobielen én interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Nu aanvragen

Onze elektrische brommobielen

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!