• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Commercieel Medewerker Klantenservice (M/V)

Als Commercieel Medewerker Klantenservice heb je dagelijks zowel in- als outbound telefonisch contact met klanten en prospects. Je beantwoordt het binnenkomende telefoonverkeer, maar belt zelf ook naar (mogelijke) klanten. Tijdens het telefoongesprek adviseer je de klant optimaal. Je brengt de wensen van de klant in kaart en plant vervolgens een afspraak in met één van onze mobiliteitsadviseurs. 

Wat verwachten wij van jou?

Als Commercieel Medewerker Klantenservice dien je een flinke dosis overtuigingskracht te bezitten. Je bent van nature een empatisch en klantvriendelijk persoon en hebt een goed commercieel denkvermogen. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Verder zoeken wij iemand die:

  • Beschikt over een MBO werk- en denkniveau
  • De Nederlandse taal in zowel woord als geschrift uitstekend beheerst
  • Een commerciele achtergrond heeft (minimaal 5 jaar werkervaring in telefonisch klantcontact is een pre)
  • Over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Geef je dan nu op voor de Mango Ride Date! Stuur je CV + korte motivatiebrief naar anneke.van.roemburg@mangomobility.nl. Wellicht heb jij straks een speeddate van 45 km/u!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Mango Mobility maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern is een grote Nederlandse automotive onder neming die zowel autodealerbedrijven als autodiensten omvat. Stern is sinds 2000 genoteerd aan Euronext Amsterdam. Het netto omzetniveau (exclusief BPM) ligt op ruim € 900 miljoen op jaarbasis. Het aantal vestigingen bedraagt meer dan 100 en er zijn circa 2.200 werknemers.