• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen (ook wel e-bikes genaamd) zijn de laatste jaren flink in populariteit gestegen. En dat is ook niet zo vreemd, want met een elektrische fiets kunt u zich moeiteloos verplaatsen, terwijl u óók in beweging blijft. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat wie elektrisch fietst meer kilometers maakt. Per verplaatsing wordt met een e-bike gemiddeld 5,5 kilometer afgelegd. Dat is maar liefst anderhalf keer meer dan op een gewone fiets!

 

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Onze modellen

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!