• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
welke elektrische fiets kopen

Welke elektrische fiets kopen?

Bent u op zoek naar een elektrische fiets? Dan is het aan te raden om u zich te oriënteren op welke elektrische fiets u het beste kunt kopen. Welke elektrische fiets u het beste kunt kopen hangt af van wat uw situatie is en voor welke doelen u de elektrische fiets die u wilt kopen gaat gebruiken. Bij Mango Mobility is er een ruime keuze in elektrische fietsen die u kunt kopen. Onze elektrische fietsen zijn opgedeeld in vier segmenten: Urban, Sportief, Comfort en Compact. Welke van deze elektrische fietsen u het best kunt kopen hangt onder andere af van of u uw elektrische fiets voor bijvoorbeeld korte ritjes in de stad wilt gebruiken, of voor langere afstanden. 

Vergelijken voor u een elektrische fiets wilt kopen

Als u zich wilt oriënteren op welke elektrische fiets u wilt kopen, kunt u op onze website elektrische fietsen vergelijken. Ook helpen wij u graag persoonlijk bij uw zoektocht naar welke elektrische fiets u het beste kunt kopen. Daarom bent u van harte welkom om langs te komen bij een van onze winkels, welke verspreid zijn door het hele land. Hier kunnen wij u persoonlijk helpen bij het kopen van elektrische fietsen, in welke wij gespecialiseerd zijn. Door onze ruime ervaring met elektrische fietsen, en ons brede assortiment zijn wij in staat u goed te helpen bij uw zoektocht naar welke elektrische fiets u het beste kan kopen. Bovendien onderscheiden wij ons in welke elektrische fietsen wij verkopen: al onze elektrische fietsen zijn scherp geprijsd en van de beste kwaliteit. Daarom kunnen wij u ervan verzekeren dat, welke elektrische fiets u ook bij ons koopt, u na het kopen van een elektrische fiets van Mango Mobility maximaal gebruiksplezier kan beleven. Kom snel een keer langs om te kijken welke elektrische fiets voor u het meest geschikt is!

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!