• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
vergelijk elektrische fiets

Vergelijk elektrische fiets

Bent u op zoek naar een elektrische fiets? Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Daarom bieden wij een breed scala aan elektrische fietsen aan. Om het voor u makkelijker te maken onze elektrische fietsen te vergelijken, hebben wij onze elektrische fietsen verdeeld in vier segmenten: Urban, Sportief, Comfort en Compact. Op onze website kunt u deze elektrische fietsen gemakkelijk met elkaar vergelijken. Als u gebruik maakt van deze vergelijkfunctie ziet u in een oogopslag wat de verschillen zijn tussen onze elektrische fietsen. 

Vergelijk op basis van uw gebruik

Bij het kiezen van een elektrische fiets is het belangrijk om te bedenken voor welk doel u de fiets wilt gebruiken. Als u lange afstanden wilt afleggen met uw elektrische fiets is het belangrijker dat u voor een elektrische fiets met een grote actieradius kiest. Als u in heuvelachtig gebied wilt fietsen is het verstandig om te kiezen voor een elektrische fiets met een groter aantal versnellingen. U zult dan ook zien dat onze “Sportief”-fietsen over meer versnellingen beschikken in vergelijking met onze “Urban”-fietsen.

Wat al onze elektrische fietsen als voordeel hebben in vergelijking met reguliere fietsen is dat ze voorzien zijn van een lichtgewicht frame. Dit zorgt ervoor dat in vergelijk met een reguliere fiets onze fietsen gemakkelijker te hanteren zijn en minder weerstand hebben met de weg. Dit garandeert een prettige fietservaring.

Als u klaar bent met elektrische fietsen vergelijken op onze website hebt u wellicht een idee welke elektrische fiets bij u zou kunnen passen. Het is misschien verstandig om voor een goed vergelijk de fietsen ook in het echt uit te proberen. Dit kunt u doen in onze winkels, die verspreid zijn door heel het land. Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van de elektrische fiets die het beste bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!