• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Sportieve elektrische fiets

Sportieve elektrische fiets

Bent u op zoek naar een sportieve elektrische fiets? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen. Daarom hebben wij een breed aanbod aan elektrische fietsen tegen een scherpe prijs. Ons assortiment beslaat vier segmenten: Urban, Comfort, Compact en Sportief. De elektrische fietsen uit het “Sportief”-segment zijn speciaal geschikt om voor de sportieve fietser die langere afstanden wil afleggen op een elektrische fiets. Ook zijn deze elektrische fiets geschikt om mee te fietsen in heuvelachtig gebied.

Heeft u een sportieve levensstijl en bent u benieuwd welke elektrische fiets het beste bij u past? Op onze website kunt u onze sportieve elektrische fietsen met elkaar vergelijken. Zo ziet u in een oogopslag wat de verschillen zijn tussen onze elektrische fietsen. Op deze manier kunt u zien welke sportieve elektrische fiets het meest voldoet aan uw wensen.

Als u op zoek bent naar een sportieve elektrische fiets waarop u lange afstanden kunt afleggen en ook in heuvelachtig gebied kunt rijden, is onze elektrische fiets “Tour” een aanrader. Deze elektrische fiets is vanwege zijn sportieve rijstijl en robuuste accu uitermate geschikt voor sportieve fietsprestaties. Bovendien waarborgen de 21 versnellingen, de verende voorvork en de verende zadelpen een comfortabele fietservaring. Overigens zijn al onze elektrische fietsen van hoge kwaliteit, makkelijk hanteerbaar door het lichtgewicht frame en comfortabel door het gelzadel waarmee al onze fietsen standaard zijn uitgerust. Wij willen immers dat, welke elektrische fiets u ook kiest, u kunt genieten van een duurzame en prettig rijdende fiets.

Mocht u een proefrit willen maken, of persoonlijk advies willen ontvangen over sportieve elektrische fietsen, schroom dan niet om langs te komen bij een van onze winkels. Wij helpen u graag bij het kiezen van de elektrische fiets die het beste bij u en uw sportieve levensstijl past.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!