• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
lichtgewicht elektrische fiets

Lichtgewicht elektrische fiets

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Al onze elektrische fietsen zijn uitgerust met een lichtgewicht frame. Dit zorgt voor een prettige fietservaring: met een lichtgewicht elektrische fiets heeft u minder weerstand, waardoor u minder inspanning hoeft te leveren. Dit is ideaal als u normaal gesproken bij tegenwind de fiets zou laten staan vanwege een verminderde conditie, of wanneer u wilt voorkomen dat u bezweet aankomt op uw werk. Met een lichtgewicht elektrische fiets bent u mobieler en flexibeler.

Niet alleen zijn al onze elektrische fietsen uitgerust met een lichtgewicht frame, bovendien zijn onze fietsen standaard uitgerust met een comfortabel gelzadel. Dit zorgt ervoor dat onze elektrische fietsen een plezierige rijervaring geven. Ook heeft het lichtgewicht frame een positieve invloed op de actieradius van de elektrische fiets: doordat de accu minder energie hoeft te leveren, gaat deze minder snel leeg en kunt u langer met elektrische ondersteuning fietsen.

Dat onze elektrische fietsen een lichtgewicht frame hebben, betekent niet dat ze van lagere kwaliteit zijn. Integendeel, onze lichtgewicht elektrische fietsen zijn van robuuste kwaliteit. Wij willen immers dat u net zo enthousiast bent over elektrisch fietsen als wijzelf. Daarom willen wij dat u lang kunt genieten van uw lichtgewicht elektrische fiets.

Wilt u zich oriënteren op het kopen van een lichtgewicht elektrische fiets? U kunt op onze website onze elektrische fietsen vergelijken. Hier ziet u in een oogopslag wat de verschillen zijn tussen onze lichtgewicht elektrische fietsen. Als u persoonlijk advies wil over onze lichtgewicht elektrische fietsen, bent u van harte welkom om langs te komen bij een van onze winkels. Wij helpen u graag met het vinden van een lichtgewicht elektrische fiets die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!