• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
kopen elektrische fiets

Kopen elektrische fiets

Overweegt u om een elektrische fiets te kopen? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom bieden wij een breed scala aan elektrische fietsen aan. Als u een elektrische fiets wilt kopen is het belangrijk om duidelijk te hebben voor welk doel u uw fiets wilt gebruiken. Onze elektrische fietsen zijn namelijk opgedeeld in vier segmenten: Urban, Sportief, Comfort en Compact. Misschien wilt u uw fiets gebruiken voor korte ritjes in de stad, dan is een Urban elektrische fiets aan te raden. Of wellicht bent u sportief ingesteld, en wilt u langere afstanden afleggen met uw fiets, of rijden over heuvelachtig terrein. In dat geval is het aan te raden om een elektrische fiets met wat meer versnellingen te kopen. Bij ons kunt u voor elke situatie een elektrische fiets kopen die bij u past. Wij proberen dan ook voor iedereen een passende elektrische fiets te vinden. Ook voor speciale wensen omtrent uw elektrische fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons zowel een elektrische vouwfiets als een elektrische fiets met lage instap kopen.

Graag helpen wij u bij het kopen van een geschikte elektrische fiets. U kunt daarom op onze website elektrische fietsen vergelijken. Dit maakt voor u inzichtelijk wat de verschillen zijn tussen de elektrische fietsen die u bij ons kunt kopen. U kunt bijvoorbeeld in een oogopslag zien wat de actieradius is en over welk aantal versnellingen de elektrische fiets beschikt. Als u denkt te weten welke elektrische fiets u wilt kopen, of als u op zoek bent naar vrijblijvend advies, dan bent u van harte welkom om langs te komen in een van onze winkels. Wij helpen u graag bij het kopen van een elektrische fiets die u met plezier en tevredenheid kunt gaan gebruiken.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!