• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Grootste fietsenwinkel Amsterdam

Grootste fietsenwinkel Amsterdam

(direct naar het aanbod elektrische fietsen?)

Nederland is een van de grootste landen op het gebied van fietsen. Zo kent ons land de grootste dichtheid aan fietspaden. Onze hoofdstad, Amsterdam is vanzelfsprekend ook een echte fietsstad. Als grootste stad van Nederland telt Amsterdam maar liefst 881.000 fietsen. Het zal u dan ook niet verbazen dat Amsterdam het grootste aantal fietsenwinkels van Nederland kent.

Amsterdam winkel

Ervaar keuzevrijheid bij Mango

Met ruim 1000 vierkante meter winkeloppervlak is het experience center van Mango Mobility de grootste fietsenwinkel van Amsterdam. Het bijzondere aan deze fietsenwinkel is dat er geen gewone fietsen verkocht worden. Wij zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen. Alle fietsen die wij in onze fietsenwinkel in Amsterdam West verkopen zijn daarom elektrisch. Wij maken het verschil door het enorme aanbod; van elektrische bakfiets tot speed pedelec (fietsen met een topsnelheid van 45km/u). 

Elektrisch fietsen heeft nogal wat voordelen. De grootste bron van luchtvervuiling in Amsterdam is het gemotoriseerd vervoerd. Met een fiets uit onze fietsenwinkel kunt u de auto wat vaker later staan. Want met een elektrische fiets kunt u binnen Amsterdam ook bij tegenwind met het grootste gemak naar uw werk fietsen, zonder bezweet aan te komen. Niet alleen zijn elektrische fietsen comfortabel. Ook kan er met de overstap van gemotoriseerd vervoer naar elektrisch vervoer de grootste vermindering in geluidshinder behaald worden. De elektrische fiets maakt namelijk vrijwel geen geluid, terwijl het een goed alternatief is voor de grootste lawaaimakers – de brommer en de auto. Zo vergroot de elektrische fiets de leefbaarheid van Amsterdam.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs bij de grootste fietsenwinkel van Amsterdam. Hier staat het grootste assortiment in elektrische fietsen van Amsterdam uitgestald. In onze fietsenwinkel kunt u de fietsen met eigen ogen bekijken en zelfs een proefritje maken. De medewerkers van onze fietsenwinkel zullen er alles aan doen om u het grootst mogelijke rijplezier te doen beleven.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

U vind onze winkel in Amsterdam aan Baionen 6.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over: 

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!