• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Fietsenwinkel amsterdam

Fietsenwinkel Amsterdam

Nederland is een land van fietsers. Naast grachten en trapgevels maken ook fietsen deel uit van het iconische beeld van onze hoofdstad, Amsterdam. Volgens een schatting van de gemeente Amsterdam zijn er zo’n 881.000 fietsen in Amsterdam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er talloze fietsenwinkels te vinden zijn in Amsterdam. Een heel bijzondere fietsenwinkel in Amsterdam is die van Mango Mobility. Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch vervoer. De fietsen die wij in onze winkel in Amsterdam verkopen zijn daarom niet zomaar fietsen, maar elektrische fietsen van topkwaliteit. Deze fietsen komt u niet zo snel tegen in ander fietsenwinkels. Onze fietsenwinkel voorziet hierdoor in de groeiende vraag naar prettig en schoon vervoer in Amsterdam.

De elektrische fietsen die wij in onze winkel verkopen zijn een alternatief voor de auto of scooter die de Amsterdamse lucht zo vervuilt. De elektrische fiets biedt dankzij de elektromotor immers wel ondersteuning, maar stoot geen uitlaatgassen uit. De Amsterdammer die normaal gesproken bij tegenwind de auto pakt, kan met een elektrische fiets uit onze fietsenwinkel gewoon met de fiets gaan, zonder bezweet op zijn werk aan te komen. Ook als u een verminderde conditie heeft of langere afstanden moet afleggen in Amsterdam kan de elektrische fiets een uitkomst zijn. Een groot voordeel van de fietsen die wij in onze fietsenwinkel verkopen, is dat ze lichtgewicht zijn. Hierdoor zijn ze prettig in gebruik en bovendien energiezuinig. Met een fiets uit onze fietsenwinkel verplaatst u zich dus op een moderne en milieuvriendelijke manier door Amsterdam. Dit past helemaal de ontwikkeling van Amsterdam als duurzame stad.

Bent u benieuwd naar onze elektrische fietsen? Dan kunt u allereerst een kijkje nemen op onze website. Hier kunt u elektrische fietsen met elkaar vergelijken. Wilt u onze fietsen in de fietsenwinkel uitproberen, of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Kom dan langs in onze fietsenwinkel in Amsterdam! 

Informatiepakket aanvragen

Locatie

U vind onze winkel in Amsterdam aan Baionen 6.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!