• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
elektrische fietsen amsterdam

Elektrische fietsen Amsterdam

De laatste jaren zijn elektrische fietsen in Amsterdam sterk in populariteit gestegen. Dit is niet verwonderlijk. Elektrische fietsen zijn namelijk een uitkomst voor als u binnen Amsterdam woont en werkt. Als u normaal gesproken bij tegenwind bezweet op uw werk zou aankomen, en daarom misschien geneigd bent de auto te pakken, kunt u met de elektrische fiets gewoon naar uw werk in Amsterdam fietsen zonder harder te hoeven trappen dan normaal. Zo verhogen elektrische fietsen uw comfort en mobiliteit. Tegelijkertijd vormen elektrische fietsen een milieuvriendelijk alternatief voor de auto of scooter. Een ander voordeel van elektrische fietsen ten opzichte van auto's is dat elektrische fietsen veel wendbaarder zijn. Zeker in het hectische verkeer van Amsterdam is dit een voordeel. Elektrische fietsen hebben geen last van files. Ook hoef je met elektrische fietsen niet op zoek naar een parkeerplek. Zeker in Amsterdam, waar het een uitdaging is om een parkeerplek te vinden, waar u vervolgens ook nog flink voor betaalt, zijn elektrische fietsen hierbij een uitkomst.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van elektrische fietsen? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in elektrische fietsen. Op onze website kunt u elektrische fietsen met elkaar vergelijken. Zo kunt u ontdekken welke elektrische fietsen bij u passen. Natuurlijk kunt u ook langs komen in een van onze winkels, bijvoorbeeld in Amsterdam. Hier kunt u onze elektrische fietsen zelf zien en uitproberen. Al onze elektrische fietsen zijn lichtgewicht en stijlvol vormgegeven. Met onze elektrische fietsen kunt u gezien worden in Amsterdam. We hopen dat u net zo enthousiast wordt over onze elektrische fietsen als wijzelf. Daarom nodigen wij u graag uit om bij ons een kijkje te komen nemen. Wij zijn u graag in onze winkel in Amsterdam van dienst om een elektrische fiets te vinden die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

U vind onze winkel in Amsterdam aan de Van der Madeweg.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!