• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
elektrische fiets Rotterdam

Elektrische fiets Rotterdam

Rotterdam is naar inwontertal en oppervlakte de tweede stad van Nederland. Omdat Rotterdam zo'n grote stad is, kunnen de afstanden die u moet afleggen voor de fiets nogal groot zijn. Met een elektrische fiets is de afstand die u in Rotterdam moet afleggen nog steeds even groot, maar kost het minder moeite doordat u deze met trapondersteuning kunt afleggen. Met een elektrische fiets kunt u dus blijven fietsen, ook bij tegenwind of verminderde conditie. Op deze manier hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer, de auto, of een brommer of scooter. 

Een elektrische fiets is dubbel gezond voor u en uw omgeving. In de eerste plaats blijft u met een elektrische fiets in beweging. (U kunt zelf instellen hoeveel trapondersteuning de fiets levert.) Bovendien stoot de elektrische fiets geen uitlaatgassen uit. Daarom draagt de elektrische fiets bij aan een gezond en schoon Rotterdam. Wist u dat brommers en scooters in verhouding de grootste bronnen zijn van luchtvervuiling? De elektrische fiets is daarom ideaal, omdat deze de lucht van de stad niet vervuilt – met ruim 600.000 inwoners is dat in Rotterdam zeker van belang! 

Bent u nieuwsgierig naar de elektrische fiets? Neem dan eens een kijkje bij Mango Mobility. Mango is gespecialiseerd in elektrisch rijden en biedt het daarom het grootste assortiment in elektrische fietsen van Rotterdam. Ons assortiment is onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat wij voor iedereen een passende elektrische fiets hebben. Of u nu op zoek bent naar een elektrische fiets voor korte ritjes binnen Rotterdam, of naar een meer sportieve elektrische fiets. Wij hebben winkels verspreid over heel het land, onder andere in Rotterdam. Hier kunt u zelf ervaren hoe het is om op een elektrische fiets van Mango Mobility te rijden. Wij hopen u snel te kunnen begroeten in onze winkel in Rotterdam!

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!