• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
elektrische fiets prijs

Elektrische fiets prijs

De elektrische fiets is de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Dit is niet verwonderlijk, want de elektrische fiets is met een kleinere prijs voor het milieu en de portemonnee, dan bijvoorbeeld de ouderwetse snorfiets of benzineslurpende scooter. De elektrische fiets stelt u in staat om beter mobiel te blijven, zonder een prijs te betalen voor uw gezondheid – met de elektrische fiets kunt u immers blijven bewegen. Ook is de prijs van een elektrische fiets lager dan die van alternatieve vervoersmiddelen zoals de brommer, de auto, of het openbaar vervoer.

Omdat de elektrische fiets zoveel in populariteit is gestegen, is het aanbod in elektrische fietsen steeds groter geworden. Hierdoor is ook de prijs van elektrische fietsen gedaald. Hierdoor is een elektrische fiets vanwege de prijs niet langer uitsluitend bereikbaar voor mensen met een groter budget. Tegenwoordig is er een breed aanbod in elektrische fietsen voor een vriendelijke prijs. Vanwege deze lagere prijs wordt het steeds aantrekkelijker om een elektrische fiets aan te schaffen.

Overweegt u een elektrische fiets te kopen? Mango Mobility biedt een breed scala aan elektrische fietsen tegen een scherpe prijs. Omdat wij gespecialiseerd zijn in elektrische fietsen, kunnen wij elektrische fietsen van hoge kwaliteit aanbieden tegen een competitieve prijs. Als u dus bij ons een elektrische fiets koopt, kunt u zich ervan vergewissen dat u een goede prijs betaalt voor de beste elektrische fiets.

Elektrische fietsen in verschillende prijsklassen

Wij bieden elektrische fietsen in verschillende prijsklassen aan. Graag helpen wij u oriënteren op welke elektrische fiets het beste bij u past, zodat u een goede prijs betaalt voor een elektrische fiets die bij u en uw situatie past. Op onze website kunt u elektrische fietsen vergelijken om te kijken welke elektrische fiets bij u past. Wilt u meer informatie over de prijs van een elektrische fiets? Vraag dan een offerte aan op onze website, of kom langs bij een van onze winkels.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!