• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische scooter Den Bosch
De elektrische fiets van Mango Mobility 

De mogelijkheden van een elektrische fiets in Utrecht

Met de komst van de elektrische fiets zijn de kaarten van fietsland Nederland opnieuw geschud. In enkele jaren tijd maakte de fiets met trapondersteuning een onstuitbare opmars mee en dat was niet zomaar. Fijn aan het elektrisch fietsen is dat het uw actieradius vergroot, de grootte van het gebied waar u fietst. Zo is bewezen dat mensen met een elektrische fiets tot 1,5 keer zo ver fietsen dan fietsers zonder hulpkracht. Ook worden barrières als duinen, viaducten en heuvels met de juiste elektrische fiets eenvoudiger genomen. Het comfort van het terug kunnen vallen op deze betrouwbare kracht, bijvoorbeeld wanneer het even wat minder gaat, is iets waar u snel aan wennen zal.

Routes in omgeving Utrecht

Utrecht is een uitstekend vertrekpunt voor uw tocht. Zo kunt u vanuit de stad fantastisch vertrekken voor een fietstocht door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Ook is fietsen langs het riviertje de Vecht zeer de moeite waard. De buitenplaatsroute, die is opgezet door de ANWB, leidt u langs de landerijen en landhuizen die rijke Amsterdammers lieten aanleggen in de tijd van de Gouden Eeuw (17e eeuw). Op de route is ook een kasteel te bezichtigen; slot Zuylen. De afstand van de gehele route is zo'n 43 kilometer, dat maakt deze extra geschikt voor fietsers met een elektrische fiets.

Het Experience Centre van Mango Mobility

Wij waren al te bezoeken in vele showrooms, verspreid over heel Nederland. En sinds kort kunt u ook in Utrecht terecht bij een showroom van Mango Mobility. Dit Experience Centre is gelegen aan de Franciscusdreef 74 en beschikt over een ruim assortiment van elektrische fietsen, brommobielen, scootmobielen en elektrische scooters. De afdeling fietsen is toegespitst op twee merken; QWIC en Vogue. Diverse typen fietsen kunnen hier worden bekeken en uitgeprobeerd. Zo zijn er stadsfietsen, vouwfietsen en bakfietsen te zien, allen met elektrische aandrijving. Natuurlijk is er kundig personeel aanwezig die u kan voorzien van advies op maat.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

Mango Mobility heeft een winkel in Den Bosch.

Meer informatie? Ga naar de Elektrische scooter aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische scooters?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod elektrische scooters

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!