• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
elektrische fiets online kopen

Elektrische fiets online kopen

Sinds een aantal jaar is de populariteit van de elektrische fiets flink toegenomen. Daarom is het niet verwonderlijk dat u tegenwoordig op veel websites online elektrische fietsen kunt kopen. Hoewel de elektrische fietsen die u online kunt kopen vaak lager geprijsd zijn dan bij een reguliere fietsenwinkel, bent u niet altijd voordeliger uit. Helaas wordt bij de elektrische fiets die u online koopt vaak minder service verleend. Hierdoor kunt u korter of minder goed genieten van de elektrische fiets die u online hebt gekocht. Mango Mobility combineert het online aanbieden van elektrische fietsen met een goede service. Bij ons kunt u niet alleen online elektrische fietsen bekijken, maar u kunt ook onze fietsen uitproberen in een van onze winkels. Dit geeft u de mogelijkheid om een goede overweging kunt maken alvorens u overgaat tot het kopen van een elektrische fiets.

Als u een elektrische fiets wilt kopen, is het verstandig om u goed te oriënteren op welke elektrische fiets het beste bij u past. Uw zoektocht naar de elektrische fiets die u het beste kunt kopen kan prima online beginnen. Zo kunt u op onze website online elektrische fietsen vergelijken. Op deze manier kunt u gemakkelijk online zien welke elektrische fiets u zou willen kopen. De elektrische fietsen die wij verkopen zijn opgedeeld in vier segmenten: Urban, Sportief, Comfort en Compact. Op deze manier kan iedereen bij ons een elektrische fiets kopen die bij hem of haar past.

Nadat u online onze elektrische fietsen met elkaar hebt vergeleken kunt u kunt langskomen bij een van onze winkels. Hier hebben wij ons gehele assortiment elektrische fietsen klaarstaan. Onze medewerkers helpen u graag bij het kopen van een elektrische fiets die bij u past. Wij willen graag dat u net zo enthousiast wordt over onze elektrische fietsen als wijzelf. 

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!