• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische scooter Utrecht
Zoeven langs de Oudegracht met een e-scooter 

Een e-scooter voor u?


Wie ooit is ingehaald door een brommer of scooter weet dat dit geen pretje is. De technologische verbeteringen van auto's heeft de afgelopen decennia geleid tot stille, bijna niet-vervuilende vervoermiddelen. Dat merk je pas goed als een brommer of scooter voorbij komt. Het lawaai en de stank zijn, zeker vergeleken met een moderne auto, behoorlijk belastend. Het is een raadsel waarom de Gemeente Utrecht wel limieten stelt aan de uitstoot van vrachtwagens en oudere auto's de toegang tot de binnenstad verbiedt, maar niets doet aan de uitstoot van brommers of scooters. Terwijl een alternatief voorhanden is: de elektrische scooter. De e-scooter is schoon en stil. Brandstof is niet nodig, een stekker is voldoende om in enkele uren de batterij weer op te laden. Dat maakt een elektrische scooter ook nog goedkoop in het gebruik.

Zoeven langs de Oudegracht en de Vecht


Utrecht en omgeving zijn bij uitstek geschikt voor de e-scooter. Moeiteloos doorkruist u op relaxte wijze de stad. Met een actieradius van 130 kilometer vormt afstand geen beperking. Ook tegenwind zal u niet tegenhouden en het comfort van uw elektrische scooter zorgt ervoor dat u heerlijk kunt blijven rijden. Het mooiste van alles is dat de elektrische scooter geen CO2-uitstoot produceert.
Op mooie dagen kunt u met de elektrische scooter uitstapjes maken buiten de stad. Wat dacht u van een tripje langs de Vecht, naar bijvoorbeeld Loenen of Vreeland? Op zonnige dagen kunt u met uw e-scooter een ontspannen tripje maken langs de oude, kapitale buitenhuizen die eeuwen geleden door welgestelde Amsterdammers als zomerresidentie werden gebouwd langs de Vecht. Maar uiteraard is een andere route ook mogelijk. Wat te denken van een ritje langs de Utrechtse forten of richting Zeist, bijvoorbeeld naar Austerlitz! Vanuit hartje Utrecht kunt u met een e-scooter gemakkelijk al deze bestemmingen bereiken.

Op naar de Franciscusdreef!


Wilt u meer informatie over een e-scooter? Het Mango Mobility Experience Center is te vinden aan de Franciscusdreef in Utrecht Overvecht. U gaat gewoon naar binnen bij Vireo Auto en dan ziet u vanzelf het Experence Center waar u terecht kunt met al uw vragen over e-scooters. Graag laten we u daar de diverse type e-scooters zien. E-scooters zijn er in allerlei vormen, van retro tot supermodern. Voor iedereen is er een e-scooter. Zo zijn er e-scooters die zijn gebaseerd op scooters uit de jaren 60, inclusief allerlei chroom details en een opbergplaats onder het zadel, maar er zijn ook supermodern vormgegeven e-scooters en vouwscooters. Werkelijk voor elk wat wils. Dus kom naar de Franciscusdreef!

Informatiepakket aanvragen

Locatie

Mango Mobility heeft een winkel in Utrecht.

Meer informatie? Ga naar de Elektrische scooter aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische scooters?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod elektrische scooters

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!