• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische fiets kopen

Elektrische fiets kopen

Als u overweegt een elektrische fiets te kopen, is het belangrijk om u goed te oriënteren waar u op moet letten bij het kopen van een elektrische fiets. U wilt natuurlijk een elektrische fiets kopen die bij u en uw situatie past. Zo is het aan te raden om te bedenken welk type elektrische fiets u wilt kopen. Wilt u uw elektrische fiets gebruiken voor korte ritjes in de stad, of wilt u met uw elektrische fiets langere afstanden afleggen? Als u dit voor uzelf helder hebt voordat u een elektrische fiets gaat kopen, kunt u een elektrische fiets kopen die geschikt is voor uw specifieke gebruiksdoel. Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Bij ons kunt u een breed scala aan elektrische fietsen kopen. Zo zijn de elektrische fietsen die u bij ons kunt kopen verdeeld in vier segmenten: Urban, Sportief, Comfort en Compact. Hierdoor kunt u altijd wel een elektrische fiets bij ons kopen die bij u past. Wij hopen dat u na het kopen van een elektrische fiets net zo enthousiast bent over elektrische fietsen als wijzelf. Daarom kunt u bij ons elektrische fietsen van hoge kwaliteit kopen tegen een scherpe prijs. 

Om u te oriënteren op het kopen van een elektrische fiets kunt u op onze website elektrische fietsen vergelijken, op deze manier kunt u ontdekken welke elektrische fiets u wellicht wilt kopen. Natuurlijk zijn wij bereid om met u mee te denken welke elektrische fiets u het beste kunt kopen. Daarom bent u welkom bij een van onze dertien winkels, verspreid door heel het land. Wij staan u graag te woord, en zijn van harte bereid om u helpen bij het kopen van een elektrische fiets.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!