• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Elektrische fiets Den haag

Elektrische fiets Den Haag

Den Haag kampt al jaren met luchtvervuiling. Vooral scooters en brommers dragen in grote mate bij aan het schadelijke fijnstof dat vaak in ongezonde hoeveelheden te vinden is in de lucht van Den Haag. Het is daarom juist voor Den Haag essentieel om een vervoersmiddel te vinden dat geen uitlaatgassen uitstoot. De fiets lijkt daarom een goede keuze. Er zijn echter situaties waarin de fiets niet voldoet aan de eisen die u aan uw vervoer stelt. Als u zich in alle weersomstandigheden op een snelle manier wilt verplaatsen, of als u een mindere conditie heeft, kunt u baat hebben bij gemotoriseerde ondersteuning. Een oplossing hiervoor waarbij u geen extra uitlaatgassen uitstoot is de elektrische fiets. De elektrische fiets is ideaal als u zich op een effectieve en duurzame manier door Den Haag wilt verplaatsen, zonder dat u bijvoorbeeld bij tegenwind bezweet op uw werk aankomt.

 Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Wij hebben daarom ook wat de elektrische fiets betreft een groot assortiment. In onze winkels, verspreid door heel het land, kunt u elke elektrische fiets die wij in ons assortiment hebben uitproberen. Zo kunt u zelf ervaren hoe het is om te fietsen met elektrische ondersteuning. De elektrische fietsen van Mango Mobility zijn verdeeld in verschillende categorieën. Afhankelijk van waarvoor u uw elektrische fiets in Den Haag wilt gebruiken raden wij verschillende fietsen aan. Wij hebben bijvoorbeeld een elektrische fiets die vooral geschikt is voor korte ritjes binnen Den Haag. Maar als u zich ook buiten Den Haag wilt begeven, bijvoorbeeld voor een sportief rondje door de bossen bij Wassenaar, kunt u ook voor een sportieve elektrische fiets bij ons terecht. Bent u benieuwed wat de elektrische fiets u te bieden heeft? Kom dan langs in onze winkel in Wateringen, vlakbij Den Haag. Wij hopen dat u net zo enthousiast wordt over de elektrische fiets als wijzelf!

Informatiepakket aanvragen

Locatie

De dichtstbijzijnde winkel van Mango vind u in Wateringen.

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!